O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
user1699926
Gastarbeiter

TOP LISTA: NAJWIEKSZE ZGREDY I SKNERY W UK

Postautor: user1699926 » 17 wrz 2007 19:09

Witam wszystkich ktorym spodobala sie moja TOP LISTA. Dzieki za komentarze i uwagi. W tym miejscu wszyscy powinnismy podziekowac osobie bez ktorej ta lista nigdy by nie powstala. To moj kolega DAWID S z okolic Koscierzyny z ktorym jakis czas temu pracowalem w Anglii. To jego sposoby na oszczedzanie podsunely mi pomysl na TOP LISTE. Myslalem ze Dawid to szczyt sknerostwa ale jak sie okazalo byli lepsi.......
Jezeli macie jakies nowe historyjki zwiazane z tematem to zapraszam wiadomo przeciez ze zycie pisze najlepsze scenariusze......

PS Okolo miesiaca temu Dawid zjechal do Polski ale przed wyjazdem pokazal jeszcze kilka razy na co go stac. Juz wkrotce kilka ostatnich historyjek z jego udzialem.....

Pozdrawiam 6969

anmi
Gastarbeiter

no to jedziemy :D

Postautor: anmi » 25 wrz 2007 00:43

opiszę tylko jeden z wielu przykładów :) przyjechał do mnie znajomy trochę popracować któregoś razu nie zdążył chłopaczyna na zakupy(wielkie słowo)do Morrisona ,miał kupić sobie chleb za 84p, wrócił do domu bez chleba ,ja do niego mówię ,nie mogłeś sobie kupić chleba u hindusa? a On do mnie te słowa
no co Ty za funta!!! Rano poszedł do pracy na 11 godzin bez kanapek :lol:
pozdrawiam

user2123723
Gastarbeiter

Postautor: user2123723 » 25 wrz 2007 21:52

Pewien Polak ma tu w Anglii firmę transportową.Wszystkim kierowcom kazał zbierać na stacjach benzynowych punkty za tankowanie na tych stacjach benzyny.Te "punkty" zamieniał na dobra trwałego użytku,którymi wyposażył swój dom.Mimo że stać go na dobry np.sprzęt hi-fi i tv ,to ma chińska tandetę.
Wielokrotnie bywa w Polsce, tylko raz "kupił" dzieciom zabawkę .Także chińską- za punkty.

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 08 cze 2008 14:24

jeszcze ktos to pamieta?

Wróć do „Hyde Park”