O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
aleksandra76
Gastarbeiter

koniec gwarancji na auto, lampka silnika razi w oczy!

Postautor: aleksandra76 » 03 cze 2011 14:27

w dzien gdy skonczyla mi sie gwarancja na autko pojawila sie kontrolka silnika, auto nie ma mocy jechac! nie chodzi mi o porade co zrobic tylko co powiedziec dzwoniac do serwisu, zeby jeszcze pokryla to gwarancja! > wygasla 3 dni temu:((( komputer pokazal ze to turbina ale ona byla wymieniana 6 miesiacy temu przez serwis!!!!> czy na czesci gwarancja jeszcze trwa ? czy skonczyla sie w dniu wygasniecia gwarancji na autko?? Ale lipa!:(

banita
Rezydent

Re: koniec gwarancji na auto, lampka silnika razi w oczy!

Postautor: banita » 03 cze 2011 14:45

pytanie:

Aleksandra76 pisze: co powiedziec dzwoniac do serwisu,

odpowiedz:

Aleksandra76 pisze:czy na czesci gwarancja jeszcze trwa ? czy skonczyla sie w dniu wygasniecia gwarancji na autko??

aleksandra76
Gastarbeiter

Postautor: aleksandra76 » 03 cze 2011 18:11

Widac ze nie wiesz o co chodzi i nie kumasz jak dzialaja serwisy wiec daj se spokoj, nie odpisuj, to pytanie skierowane jest do osob ktore mialy podobna sytuacje( A jest ich na pewno wiele) a nie do glupio madrych co tylko krytykuja albo pobijaja ilosc postow> albo jeszcze lepiej> nie maja nawet prawka!!!. Wiec:
JEZELI KTOS MIAL PODOBNA SYTUACJE Z AUTEM TO PISZCIE:)

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 03 cze 2011 18:35

Co złego jest w odpowiedzi banity?
Zadzwoń do pierwszego lepszego serwisu albo kilku nawet i ci powiedzą. Nie musisz rozmawiać z garażem gdzie wymieniali ci turbinkę. Możesz też dzwoniąc powiedzieć, że 'dzwoniłam do innego serwisu i powiedzieli, że jeszcze uwzględnią gwarancjie ale oprócz tego chcieli np. 500 funtów. Czy możecie to zrobić za stówkę?'
Kombinuj ;D W końcu z Polski jesteś ;P

aleksandra76
Gastarbeiter

Postautor: aleksandra76 » 04 cze 2011 19:18

Hurraaa! juz rozwiazalam moj problem!!
Niestety moja marka jest dosc rzadka, wiec oprucz mojego salonu jest jeszcze tylko jeden. no wiec w pierwszym od razu spalony temat ale na szczescie nie podalam numerow tablic wiec nic nie wprowadzili w kompa ze zglaszam usterke. zadzwonilam do drugiego no i....... babka do mnie mowi ze jezeli "przypomne sobie" ze dzwonilam tydzien temu (a gwarancja wygasla 3 dni temu) i mowilam o co chodzi ale nie mieli miejsc to jest spoko!!!! i wpisala mnie na czwartek!!!!!!
WNIOSEK DLA WSZYSKICH W PODOBNEJ SYTUACJI>>> wystarczy powiedziec ze dzwonilo sie jeszcze gdy gwarancja byla ale byli zajeci i nie mieli miejsc i sprawa zalatwiona!!!! ale jestem szczesliwa!!!!! bardzo lubie swoje autko i ma nawet swoje imie:)))

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 04 cze 2011 21:12

MIŚ !!!! :D

banita
Rezydent

Postautor: banita » 06 cze 2011 09:18

naprodukowalas sie bez sensu
[piii...].. do mnie po drodze
a na koniec i tak stanelo na moim :roll:
zachowanie typowej baby :twisted:

aleksandra76
Gastarbeiter

Postautor: aleksandra76 » 11 cze 2011 10:37

juz jestem po serwisie i naszczescie sie okazalo ze to tylko jakis waz sie poluzowal czy tam spadl i dlatego lampka sie palila:) auto hula jak trzeba i jestem bardzo zadowolona:) a panowie z serwisu sie ze mnie smieli ze panikara jestem bo ten silnik jest bardzo dobry i jeszcze duuuuzo mil przed nim;))))

Wróć do „Hyde Park”