O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 26 kwie 2011 12:06

skad wiesz .. moze tupnela :)

nikamiska
Gastarbeiter

Postautor: nikamiska » 26 kwie 2011 15:31

Witam serdecznie ..... nie mam innego kontaktu niż państwo ,,,,posiadam tylko te dwa numery tel co widnieją na reklamie firmy Packar dzwonione było na nm angielski i odebral bardzo miły człowiek i o wszystkim mnie informował z tego co przekazał to ma problemy z człowiekiem w polsce i przez niego paczki zostały tak długo nie dostarczone,,,,,,, co prawda inna firma kurierska je dostarczyła ale są ....... mysle ze niebawem dotrą i do państwa trzymam kciuki :)

doriss29
Gastarbeiter

Postautor: doriss29 » 26 kwie 2011 21:14

Ja też czekam na paczkę nadaną po raz pierwszy z packar.pl i mam coraz większe obawy :( Jak można prowadzić firmę i nie odbierać żadnych telefonów od klientów ???? Numery MILCZA ! Obietnice dostarczenia paczki przed świętami okazały się mrzonką !!!!!
Jeżeli paczka dojdzie,to odezwę się i powiadomię Was, ale jeśli nie to dane właściciela firmy zostaną nagłośnione na wszystkich możliwych forach...Ponadto proszę wszystkich poszkodowanych o powiadomienie policji, nie można zostawić tego bezkarnie !

123kasia
Gastarbeiter

Postautor: 123kasia » 26 kwie 2011 21:40

dzieki za odpowiedzi.dzis rano dzwonilam pod numer angielski byl odziwo wlaczony ale nikt nie odbieral
nawet nikt nie raczyl wyslac sms z odpowiedzia czy paczki dojada czy nie!na policji maja juz dane w angli jak i w polsce
podobno od nadania paczki maja 30 dni wiec jeszcze maja tydzien i sprawa sie zajma sie jeszcze inne instytucje!

Monia2603
Gastarbeiter

Postautor: Monia2603 » 27 kwie 2011 19:39

PACKAR.PL TO OSZUSCI !!!!!!!!!!!!!!

Ja rowniez zostalam oszukana przez ta firme!Nie odbieraja telefonow albo sa poprostu wylaczone!!!Zawsze szukam firmy prezewozowej w Cooltura i od 8 lat bylo ok tylko teraz coraz wiecej oszustow!
Mam nadzieje,ze da sie ich zlapac.Musza poniesc jakas kare.Prosze o kontakt co zrobic zglosic na policje??

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 27 kwie 2011 22:15

alez oczywiscie ,zglos
policja sie napewno zainteresuje :)

123kasia
Gastarbeiter

Postautor: 123kasia » 27 kwie 2011 23:22

dzis mialam przyjemnosc rozmawiac z panem z firmy packar.pl powiedzil mi paczka dojdzie do poniedzialku.wiec poczekam i dam wam znac czy napewno tak sie stanie!
dzwoncie na angielski numer moze ktos odbierze mnie sie udalo dodzwonic
poczekam czy napewno paczka dojdzie!!!!

kozbierski
Troll

Postautor: kozbierski » 28 kwie 2011 11:27

Monia2603 kretynko kto tam szuka ogłoszeń? chyba jeleń Kurtura

Tim3000
Gastarbeiter

Postautor: Tim3000 » 28 kwie 2011 12:01

Czekam na paczki nadane 16.04.2011 z Londynu.Powiedziano mi, że dostarczenie zajmuje ok tygodnia.Niestety do dzisiaj nie otrzymałem nadanych paczek, ani żadnej wiadomości od firmy Packar. Telefony nie odpowiadają, wysłałem również e-maila. Mam nadzieje, że otrzymam swoja przesyłkę i stosowne wyjaśnienie. Obawiam jednak się,że zrobiłem wielki błąd wybierając tą firmę. Proszę o kontakt emailowy pozostałe osoby, które również mają podobny problem. Mój email: twyuma1@gmail.com

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 kwie 2011 12:08

paczki nadales 16.04

pierwszy post na londynku o tym ze nie warto 04.04

o innych portalach nie wspomne

kasztan84
Gastarbeiter

Postautor: kasztan84 » 02 maja 2011 09:37

Witam wszystkich poszkodowanych przez firme Packar.pl, jestem w podobnej co Panstwo sytuacjii, juz 19 dni czekam na paczke, wyslana z Londynu, ktora mialabyc dostarczona w tydzien!!Polski telefon komorkowy podany na stronie nie odpowiada, natomiast angielski telefon odbiera mezczyzna, ktory twierdzi ze mamy sie nie martwic ze paczki na pewno dojda, ale nie potrafi powiedziec kiedy i dlaczego to trwa tak dlugo, zapytany o polski adres siedziby firmy twierdzi ze nie pamieta!! Pytany o to gdzie w tej chwili znajduje sie nasza paczka, mowi ze daaleko od nas!!!! Wczoraj wykonalam telefon i powiadomilam tego zdezorientowanego pana, ze jesli paczka nie dojdzie do srody to ide z ta sprawa na policje, a on mi na to ze smiechem ze dopiero po 30 dniach moge to zglosic, zauwazmy jaki jest w tej kwestii dobrze poinformowany, szkoda ze nie wie tyle o naszych paczkach!!!! Jesli ktokolwiek z tej pseudo firmy czyta moj post to informuje was, ze ja tej sprawy tak nie zostawie i zrobie wszystko, absolutnie wszystko zebyscie poniesli konsekwencje!!!! Zaczne od zgloszenia tej sprawy na policje, opisze was we wszystkich mozliwych gazetach, zadbam o to zeby juz nikt nigdy nie skorzystal z waszych uslug, bo chyba zbyt dlugo nie mogliscie trafic na kogos kto sie wami porzadnie zajmie, az do teraz :))) Wszystkich poszkodowanych, ktorzy zamierzaja zglosic ta sprawe na policje uprzejmie prosze o kontakt na mail : poszkodowaniprzezPackar@yahoo.co.uk

kasztan84
Gastarbeiter

Postautor: kasztan84 » 02 maja 2011 15:06

Dziekuje za podpowiedz, sproboje rowniez w ten sposob. Jeszcze 10 dni i bede mogla zglosic sie na policje, ale mam nadzieje, ze do tego czasu odzyskam swoja paczke.

teresaHanwell
Gastarbeiter

packar

Postautor: teresaHanwell » 04 maja 2011 14:59

witam,
14 kwietnia nadałam przesyłkę do PL (sofa + 3 kartony).
Do dziś nie zostały dostarczone.
Nr telefonu z ogłoszenia z podaną stroną www.packar.pl
Na liście przewozowym jest pieczątka Erad Service Rafał Cichocki ul. Jeleniogórska 7 Żyrardów.

Podobnie jak inni forumowicze po 30 dniach od nadania zajmę się ta sprawą, szkoda tylko ze wczesniej nie zajrzalam na to forum...
Pozdrawiam

Wróć do „Hyde Park”