O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
nowakos
Gastarbeiter

Skradzione przesylki do Polski

Postautor: nowakos » 08 gru 2010 12:57

Poszukuje osob, ktorych paczki nadane przez firmy oglaszajace sie na stronie www.londynek.net zaginely w nieznanych okolicznosciach.
Prosze o kontakt,
Justyna

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 08 gru 2010 13:05

Boszeeeeeeeeeeeeee - ile sie tu namecze....az odciski mam na palcach Paczki TYLKO:

http://eagletransport.net.pl/

Wysylam nimi paczki 19 lat stad do Polski i NIGDY NIC nie zginelo/nie zostalo uszkodzone.

Nawet mily pan ktory odbiera paczki z domu ode mnie ostatnio psice/koty wyglaskal :lol:

jak sie wysyla paczki firmami typu "Jozek i spolka" to sie pozniej dziwcie....

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 08 gru 2010 13:08

a jednak nei multiusing...ten sam użytkownik i temat w kilku działach ..pfuj spamer,,,

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 08 gru 2010 13:11

Nie spamer tylko kretyn.....

nowakos
Gastarbeiter

Postautor: nowakos » 08 gru 2010 20:44

Spamerem nie jestem, wyslalam ogloszenie w roznych miejscach w celu skontaktowania sie z jak najwieksza iloscia osob.
Jesli zas chodzi o bycie kretynem...pozostawie to bez komentarza.

Sprawa jest nastepujaca:Wyslalam paczke z firma, ktorej nazwy nie moge tu podac. Paczka zostala skradziona. Sprawa jest w rekach policj.Szukam osob, ktore znalazly sie w podobnej sytuacji. Zarzuty beda mocniejsze jesli znajde wiecej poszkodowanych. Wierze, ze nie jestem pierwsza osoba okradziona przez wczesniej wspomniana firme ale mam nadzieje ze ostatnia.
Londynek.net jest strona powszechnie uzywana przez polskie spoleczenstwo, ktore polega na rzetelnosci ogloszen tu zamieszczanych. Jesli ktos uzywa tej strony by rozkrecac swa dzialalnosc przestepcza ja nie zamierzam przygladac sie temu bezczynnie.
Zainteresowanych prosze o kontakt a ignorantow o trzymanie sie z dala.
Dziekuje,
Justyna

nowakos
Gastarbeiter

Postautor: nowakos » 08 gru 2010 22:03

ok, jestem swiadoma iz portale internetowe nie ponosza odpowiedzialnosci za umieszczane ogloszenia. Nie posiadam rowniez pretensji do www.londynek.net. Wrecz przeciwnie, to portal zasugerowal mi bym umiescila ogloszenie na forum w celu zlokalizowania innych poszkodowanych.

Fakt ze falszywe ogloszenia zawsze sie pojawialy nie oznacza to iz mamy to akceptowac i przymykac oko .

Jesli zas chodzi o uzywanie polecanych i sprawdzonych firm to dobra porada.
Nigdy nie uzywalam jednak takich serwisow wiec nie posiadam wiedzy ktore firmy to sa te uczciwe a ktore nie. Paczka ubezpieczona/ nieubezpieczona- nie wiedzialam iz firmy tu oglaszajace sie oferuja taka opcje. Przyznaje sie, moja glupota, powinnam byla popytac na forum najpierw albo tradycyjnie wyslac UPS lub FedExem.
Moje zapytanie na forum nie odnosi sie jednak do tego co zrobilam dobrze a co zle, kogo jest to wina a kogo nie. Poszukuje tylko osob poszkodowanych w podobny sposob.

dziekuje,
Justyna

nowakos
Gastarbeiter

Postautor: nowakos » 08 gru 2010 22:32

Drogi Blondynku,
Dziekuje serdecznie za porade.
Nastepnym razem jak bede cos potrzebowala przeslac,skontaktuje sie z polecona firma.
Justyna

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 08 gru 2010 22:35

nowakos pisze:Drogi Blondynku,
Nastepnym razem jak bede cos potrzebowala przeslac,skontaktuje sie z polecona firma.
Justyna

droga .. jesli juz blondynek to baba :lol:

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 08 gru 2010 22:39

aina24 pisze:
nowakos pisze:Drogi Blondynku,
Justyna

droga .. jesli juz blondynek to baba :lol:

baba to w kobyłkach wielkich, blondynek mieszka w Londynie i jest woman

Wróć do „Hyde Park”