mariuszfa pisze:MarcFloyd-olewam cię ciepłym moczem, bo jesteś jak chorągiewka. Nie masz swojego zdania, nie masz jaj i nie zasługujesz na cokolwiek więcej jak prysznic z mojego siurka.banita pisze:ja chce wiecej, nakresl mi jeszcze pare scenariuszy mojego zycia bo lubie czytac fantazje na swoj temat
Ty zapewne jesteś wąsatym marianem z dziesięcioma kciukami a UK jest dla ciebie jak eldorado. Ale na tym portalu nie jest to przeszkodą abyś grał pierwsze skrzypce. Ta twoja banda konformistów jest ślepa jak bydło idące na rzeź.
blondynek pisze:ja?![]()
sam sobie go zafundowales
i to podwojnie
ale juz wczesniej stwierdzilam ze masz problemy z - jak sie okazuje nie tylko z 'logicznym rozumowaniem' (czy jak to tam nazwales) - ale genralnie z rozumieniem jezyka polskiego (o logice nie wspominajac)
wroc jak sie poduczysz; a jesli jestes gwiazda wsrod znajomych - to nie zazdroszcze towarzystwa
mariuszfa pisze:MarcFloyd-olewam cię ciepłym moczem, bo jesteś jak chorągiewka. Nie masz swojego zdania, nie masz jaj i nie zasługujesz na cokolwiek więcej jak prysznic z mojego siurka.
mariuszfa pisze:Ty zapewne jesteś wąsatym marianem z dziesięcioma kciukami a UK jest dla ciebie jak eldorado.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 26 gości