O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
matej
Emigrant

Nosz kur!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postautor: matej » 31 lip 2010 02:43

Szlag jasny mnie trafi :evil:
k...a no, po imprezeie wracając do domu chciałem wybrać kase z bankomatu, po drodze miałem bankomat Lloydsa wiec poszedlem... i ta [piii...] dzióra wzieła moją kartę, wpisałem pin.. bankomat sie zawiesił.. zresetował [piii...] i nie oddał mi karty :evil:

na pożegnanie zdzieliłem go z kopa.

k...a, jak tu człowiek ma być spokojnym? za tydz jade do PL i musze nową karte wyrobić.
k...a

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 31 lip 2010 12:27

Nie jest tak zle :)
Mi raz bankomat zjadl karte na strefie bezclowej na lotnisku, jak lecialem do Hiszpanii na tydzien :)
Na szczescie mialem druga, tylko tam nic na koncie i musialem pokombinowac.
Bankomat byl z Barclays - ten bank dwa razy juz mi zjadl karte.

aina24
Rezydent

Re: Nosz kur!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postautor: aina24 » 31 lip 2010 13:07

matej pisze:Szlag jasny mnie trafi :evil:
k...a no, po imprezeie wracając do domu chciałem wybrać kase z bankomatu, po drodze miałem bankomat Lloydsa wiec poszedlem... i ta [piii...] dzióra wzieła moją kartę, wpisałem pin.. bankomat sie zawiesił.. zresetował [piii...] i nie oddał mi karty :evil:

na pożegnanie zdzieliłem go z kopa.

k...a, jak tu człowiek ma być spokojnym? za tydz jade do PL i musze nową karte wyrobić.
k...a

nie czytalam wypowiedzi innych osob wiec sorry jesli sie powtarzam. Mialam taka sytuacje bankomat pochlal mi karte :x poszlam na drugi dzien do tego banku z paszportem i mi ja dali. Powod byl taki, ze sie troche starla i bankomat nie mogl odczytac i ja pochlal, zaproponowali wyrobienie nowej ale tej nie zabrali wiec do momentu wyrobienia nowej bedziesz musial pewnie z dowodem do okienka po kase :roll: no ale jak jedziesz do pl to nie potrzebna ci karta bo tam bardzo duzo czardzuja lepiej gotowka placic.

matej
Emigrant

Postautor: matej » 31 lip 2010 13:46

Byłem w banku, w ciągu tyg karte mi przyślą nową.
Byłem w Lloydsie gdzie mi wcieło karte ale dziś zamkniete.
Teraz z dowodem musze latać do banku, a karta w drodze mi sie jednak przyda bo jade samochodem, chyba że euro sobie kupie zeby tankować.
Nerwy mi już przeszły... ale wczoraj byłem taki wkurzony ze szok. az mnie noga bolała jak nawalałem w ten bankomat :lol:

już nigdy wiecej tam nie pójde, jak mówisz... HSBC ma chyba najlepsze bankomaty.

Też tak kiedyś miałęm ze niby mi kase wypłaciło ale kasy nie dostałem... ehh.

matej
Emigrant

Postautor: matej » 01 sie 2010 19:53

Może, niewiem.
Jak ja dzwoniłem do Lloydsa, bo ich bankomat mi karte zjadł to powiedzieli że mam udać się do swojego banku i anulować ta karte. Tak więc zrobiłem bo zależy mi na czasie. Jak mi nie przyjdzie karta do czwartku to najw. Bede musiał euro kupić na paliwo żeby było.
No nic, napewno drugi raz z ich dziury nie będe korzystał.

Wróć do „Hyde Park”