O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
odsprzedam
Gastarbeiter

Portal www.odsprzedam.eu

Postautor: odsprzedam » 01 cze 2010 21:44

Postanowiliśmy powiadomić fanów forum londynek.net o nowej firmie, której działalność prowadzona jest online.

Umożliwiamy:
Kupno, sprzedaż, weryfikację(zabezpieczenie), dobrą reklamę, najlepsze zakupy internetowe w UK

Każdego dnia staramy się spełniać wymagania naszych klientów, dlatego udoskonalamy stronę oczekiwaniami użytkowników.

Oczekujemy na Państwa propozycje i pomysły dodania nowych możliwości w odsprzedam.eu.

Już niebawem możliwość zakupów na raty! Bez formalności :)

Dziękujemy zapraszamy www.odsprzedam.eu

forumowisko
Gastarbeiter

Postautor: forumowisko » 15 cze 2010 20:07

jak przejdziecie rejestracje to mówcie sobie "Jestem Bogiem" jeszcze tak skomplikowanej nie widziałem :D nawet ebay czy łaregro przyjaźniejsze :D Panowie prosta rejestracja to podstawa! zobaczcie na wasza konkurencje Londegro, szybko i przyjemnie

odsprzedam
Gastarbeiter

Postautor: odsprzedam » 15 cze 2010 23:00

forumowisko pisze:jak przejdziecie rejestracje to mówcie sobie "Jestem Bogiem" jeszcze tak skomplikowanej nie widziałem :D nawet ebay czy łaregro przyjaźniejsze :D Panowie prosta rejestracja to podstawa! zobaczcie na wasza konkurencje Londegro, szybko i przyjemnie

Witam, odsprzedam posiada prostą rejestrację.
Dla zainteresowanych jeśli interesuje kogoś Londegro to może sobie je kupić na stronie http://www.phpauction.net/ proste!

Firma odsprzedam to dedykowane oprogramowanie dla najlepszych.

forumowisko
Gastarbeiter

Postautor: forumowisko » 16 cze 2010 19:01

a odsprzedam na zlecenia.przez.net za 200 funtów, robi to jakąś różnicę? chyba nie

odsprzedam
Gastarbeiter

Postautor: odsprzedam » 17 cze 2010 01:46

forumowisko pisze:a odsprzedam na zlecenia.przez.net za 200 funtów, robi to jakąś różnicę? chyba nie

Dla właściciela firmy, jak klientów odsprzedam robi różnicę system dedykowany pod stałą kontrolą programistów. Tylko wtedy serwis jest czynny 24h

Interesująca teoria na podstawie londegro 200f tyle kosztowało? czy jest bez licencji? Bo odsprzedam to oprogramowanie za tysiące funtów i 6m-c pisanie kodu. Dlatego proszę o pisanie na temat bo robi się śmietnik z tego tematu a on jest dla klientów odsprzedam, a nie dla właściciela lodegro.

maciektygodnik
Gastarbeiter

Postautor: maciektygodnik » 17 cze 2010 12:11

ja polecam londegro te odsprzedam beznadzieja, rejestracja hardkoreeee

londegro
Gastarbeiter

Postautor: londegro » 08 lip 2010 11:40

Wiec i moze my sie wypowiemy :D

Dziekujemy za wsparcie przedmowcow .

To ze portal powstal na szkielecie dostepnego skryptu to chyba nic dziwnego - czesci funkcji nie zrealizuje sie w inny sposob , wiec po co tracic czas na ich tworzenie .

Portal londegro jest caly czas rozwijany i modyfikowany,

a przede wszystkim i to chyba boli ludzi z zalogi odsprzedam ze jest darmowy :)

Wszystko w tym temacie z naszej strony , bo nie chcemy wspominac o incydentach, ktore wywolywali ludzie tworzacy odsprzedam - ale tym to juz nie my sie bedziemy zajmowac .

Pozdrawiamy :)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 lip 2010 11:50

myslicie ze w starciu z ebay'em tu albo allegro w pl macie jakiekolwiek szanse?

londegro
Gastarbeiter

Postautor: londegro » 08 lip 2010 11:52

my nie myslimy o zadnym starciu - bo nie jest ono mozliwe .

Trafiamy do zupelnie innego grona ludzi , ktorym nie odpowiadaja oba te serwisy z roznych przyczyn.

Wydaje nam sie , ze tworzac londegro stajemy sie pewna alternatywa dla tych portali podobnie jak np swistak w pl

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 lip 2010 12:04

mi sie wydaje ze klienta czy mu sie podoba portal czy nie interesuje to ile towaru i w jakich cenach na nim znajdzie

uzywam ebaya i allegro codziennie DUZOOOO

z rzeczy ktore mnie interesuja:
ebay: 888 888
allegro: 77 000
londegro 0
odsprzedam 0

tyle w temacie

londegro
Gastarbeiter

Postautor: londegro » 08 lip 2010 12:19

banita pisze:mi sie wydaje ze klienta czy mu sie podoba portal czy nie interesuje to ile towaru i w jakich cenach na nim znajdzie

uzywam ebaya i allegro codziennie DUZOOOO

z rzeczy ktore mnie interesuja:
ebay: 888 888
allegro: 77 000
londegro 0
odsprzedam 0

tyle w temacie

Wcale nie staramy sie powiedziec ze , jestesmy lepsi od allegro czy ebay , stworzylismy portal niedawno i potrzeba czasu , zeby szeroka rzesza ludzi zaczela z niego korzystac a co za tym idzie gama towarow byla szeroka . Jak pisalismy wczesniej nie chcemy konkurowac z tymi portalami bo jest to wrecz nieosiagalne, chcemy natomiast dac ludziom pewna alternatywe ale na to czy ktos bedzie z tego korzystal nie mamy juz wplywu .

Pozdrawiamy

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 lip 2010 12:25

jak dla mnie strata czasu a przedewszystkim pewnie pieniedzy

mi to tylko wyglada jako alternatywa dla tych co nie porozumiewaja sie w anglii po tubylczemu wiec nie potrafia skozystac z ebaya

naprawde jest tyle roznych rzeczy ktore mozna by stworzyc dla polakow ktore sa tu a w pl ich nie ma zamiast czegos co jest od dawna i ma tak silne podstawy ze sa nie do ruszenia

napisalbym co np ale w tych czasach za darmo to juz nawet w morde nie daja

jak robilem pierwsze zakupu na wyspach to uzywalem pricerunnera
w polsce wtedy nikt o niczym takim nie slyszal
minelo pare miesiecy i bach pojawilo sie ceneo

Wróć do „Hyde Park”