O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
floetry1
Gastarbeiter

Nowy Magazyn Polonijny w Wielkiej Brytanii!!

Postautor: floetry1 » 09 mar 2010 23:40

Szanowni Państwo!
W związku z planowanym wprowadzeniem na rynek nowego, polonijnego magazynu, zachęcamy do wzięcia udziału w krótkiej ankiecie! dzięki odpowiedziom w niej zawartym, lepiej poznamy Państwa oczekiwania i i będziemy mogli dołożyć wszelkich starań, abyście mogli Państwo mówić o naszym wydawnictwie: Mój Magazyn!

prosimy kliknąć link lub skopiować go do okna adresowego przeglądarki:

http://www.ankietka.pl/ankieta/36442/no ... tanii.html

uprzejmie dziękujemy za poświęcony nam czas!

wwwENGLANDpl
Gastarbeiter

Postautor: wwwENGLANDpl » 10 mar 2010 09:07

Z żalem patrzę jak nowi biznesmeni powielają stare pomysły innych. Zamiast takiej ankiety lepiej sprawdzić ile gazet polonijnych wcześniej powstało i ile już zniknęło z rynku. Ta nowa też prawdopodobnie zniknie, bo nie ma już zapotrzebowania na nowe gazety, tym bardziej, że ma być płatna, a inne są darmowe. Zdecydowanie odradzam pomysłu! Wiem o czym mówię, bo współpracowałem z jedną z nich.

floetry1
Gastarbeiter

Postautor: floetry1 » 10 mar 2010 09:46

uprzejmie dziękuję za radę, ale powiem szczerze, że mnie samą zaskakują wyniki ankiety, bardzo licznie wypełnianej. Myślę, że jest nadzieja. Kwestia pomysłu i świeżego spojrzenia, a nie kalki i powielania tego co już mamy na rynku. Poza tym proszę zwrócić uwagę na fakt, że w polskim kiosku nie leżą 4 tytuły gazet więc czemu tu Polacy mają nie mieć szans na nowe produkty.
pozdrawiam serdecznie.

Wróć do „Hyde Park”