O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
user341225
Gastarbeiter

bardzo wazne odnosnie dzialu ogloszenia

Postautor: user341225 » 19 lis 2007 19:46

Witam
Probowalem wlasnie wysawic prywatne ogloszenie w dziale przejazdy do polski i wszytko juz prawie bylo oki gdyby nie fakt, ze na koncu oznajmiono mi, ze moje ogloszenie ujzy swiatlo dzienne po uiszczeniu oplaty 18 funtow ... to juz za darmo nie mozna glupiego ogloszenia wystawic, ze sie zabierze kogos na przysiadke do PL?? Widze, ze portal tak samo jak polska anbasada .... nastawiony na pomoc rodakom hehe
zenada
waldee

vojtas
Site Admin

Postautor: vojtas » 20 lis 2007 11:52

Chciałbym sprostowac powyzsza wypowiedz ...

Dzial ogloszen uslugi jest skierowany glownie do osob i firm wykonujacych uslugi i pobierajacych z tego tytulu wynagrodzenie. Ilosc darmowych ogloszen w tym dziale wynosi 1.
Niefortunnie jest tam rowniez umieszczony dzial "Transport do/z Polski" - jednakze staramy sie ogloszenia typu "jade dnia ... mam wolne miejsce" lub "szukam transportu do polski/UK ..." akceptowac recznie. Tym samym zwalniamy uzytkownikow z oplat za umieszczajace ogloszenia, mimo ze wiekszosc osob szukajacych partnera/ow do podrozy pobiera za ta "usluge" oplaty.

Mysle ze to sprostowanie wyjasni co nieco ... a niezadowolonemu uzytkownikow
user341225 proponuje spojrzec do swojego panelu administracyjnego i skomentowac co nastapilo.

pozdrawiam

Wróć do „Hyde Park”