O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
swearenger
Gastarbeiter

Role-playing game,

Postautor: swearenger » 13 cze 2009 21:52

Ave!!!

Szukam ludzi do erpega lub rolpleja jak kto woli. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Mam kilkunastoletnie doświadczenie. Myslę głównie o Warhammerze, ale też w grę może wchodzić Dedlands, Cyberpunk, Wampir i Monastyr. Jestem Mistrzem Gry jak i zapalonym graczem, tak że mogę dołączyć do jakiejś zgranej ekipy. Myślę o sesjach raz na tydzień ewentualnie raz na dwa tygodnie.

Chcesz zabić nudę i kozacko spędzić czas w trakcie grania w RPG'a daj znać.
Krasnoludy bez bród nawet niech się nie odzywają :P !!!

Mieszkam na Wood Green'ie, wraźie konkretów zapodaj kontakt do siebie. Ewentualnie ja podam numer kom.

Pozdrawiam

swearenger
Gastarbeiter

Postautor: swearenger » 18 cze 2009 22:05

Grupa już liczy 3 osoby (z MG :twisted: )docelowo potrzebnych jeszcze jest 2-3 graczy. Panowie i panie zapraszamy.

swearenger
Gastarbeiter

Postautor: swearenger » 25 cze 2009 21:19

Up

BemolElblag
Gastarbeiter

Postautor: BemolElblag » 26 cze 2009 16:30

Chodzi o grę Warhammer? Nie próbowałem nigdy w nią grać.. Również trochę się nagrałem w MMORPG :) Poczynając od starego MUonline, potem HB Polska, Knight Online - drugi klan w Polsce:) Archlord, lecz się znudził i 2moons również :/ A teraz straciłem ochotę na poszukiwania darmowych gier :)

swearenger
Gastarbeiter

Postautor: swearenger » 26 cze 2009 20:39

Nie tylko Młotkiem świat stoi, ale jeśli chodzi o miodność to kozak. Świat Dark Fantasy z lekko przestrzeloną mechaniką, jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy ze swojego gatunku...

Jeśli jednak mam pisać, że będzie to na 100% Warhammer to napiszę, że nie... konkretów jeszcze nie ma, bo jak się zbierze brać RPG'owa to zdecydujemy w co mamy grać.

Ma być RPG i tyle. Jak cię interesuje daj znać. Serdecznie zapraszam.

Co do darmowych gierek to ja mam na koncie Ogame (byłem nawet Top1) i ostatnio Khanwarsy.

R.in.P

BemolElblag
Gastarbeiter

Postautor: BemolElblag » 27 cze 2009 14:48

No jestem jestem... ;)

swearenger
Gastarbeiter

Postautor: swearenger » 29 cze 2009 23:16

Oki, tu masz moją skrzynkę otylian@wp.pl napisz jak się z Tobą kontaktować a reszta detali już w mejlach...

Pozdro.

Wróć do „Hyde Park”