O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 20 paź 2008 17:14

I +10 do Szybkości, potem taki nakręcony wybiega do roboty zapomniawszy się ubrać i automatycznie dostaje -20 do Charyzmy :lol:

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 20 paź 2008 17:17

Nie przypominam sobie zeby ktos sie skarzyl ze na londynku panuje jakis wyjatkowy rasizm albo dyskryminacja a MarcFloyd stosuje terapie wysoko zapobiegawcza, na wszelki wypadek kasowac albo cenzurowac. Po paru niepoprawnych politycznie tekstach Anglia nie zamieni sie w III rzesze, a to forum w jej internetowa rozglosnie :) Adolf juz dawno zgnil tak jak i jego chore pomysly, teraz mamy inne czasy i inne zagrozenia. Tacy co uwazali ze wiedza jak zrobic dobrze wiekszosci tez juz byli i sa dalej niestety.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 20 paź 2008 17:37

Cenzura pomaga w cwiczeniu szarych komorek, bo musisz bardziej sie wysilic zeby przekazac cos swojego. Nie mam nic przeciwko.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 20 paź 2008 17:52

Artur79 pisze:MarcFloyd[/b] stosuje terapie wysoko zapobiegawcza, na wszelki wypadek kasowac albo cenzurowac.

Alez Arturku, ten straszny MarcFloyd tylko pilnuje tutaj przestrzegania norm panujacych w cywilizowanym swiecie :lol:
Jesli porownanie z domem Ci sie nie podoba to ja mam dla Ciebie lepsze: wchodzisz to dobrej (bo to chyba najlepsze forum polonijne w UK) dyskoteki, wiec sciagaj te dresy, adidasy i zlota kete i zaloz koszule, jeansy i polbuty :P

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 20 paź 2008 18:01

I zgol wasy oraz zostaw plecak w szatni :)

user1310596
Gastarbeiter

Postautor: user1310596 » 20 paź 2008 21:31

user1310596 pisze:Odkąd ta menda Marek Flojda zaczoł mieszać na tym forum, źle sie dzieje. Ten zworydnialec, forsuje tylko swoje wizje. Na pohybel z nim!!!

Dziekujemy autorowi za wyrazenie uznania za ciezka prace - w ramach nagrody otrzymuje ostrzezenie za lamanie punktu 4 regulaminu :lol:
MarcFloyd

flojda w dupe sobie wsadź to ostrzezenie. jestes skończonym pajacem, kosmopolitycznym wieprzem. mam nadzieje ze kiedyś jakaś czarna małpa cie odpowiednio potraktuje :)

Jakby kto pytal do ban jest odemnie na 7 dni. Za co to chyba kazdy widzi. Zreszta nie musze sie tlumaczyc :) Banita

Netka
Emigrant

Postautor: Netka » 20 paź 2008 22:55

...ho,ho,ho!

Netka
Emigrant

Postautor: Netka » 20 paź 2008 22:56

Bylam ciekawa(dawno tu nie zagladalam)kim bede...jestem nowicjuszka! :roll:
...a to ciekawe!

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 21 paź 2008 09:24

MarcFloyd pisze:Alez Arturku, ten straszny MarcFloyd tylko pilnuje tutaj przestrzegania norm panujacych w cywilizowanym swiecie :lol:
Jesli porownanie z domem Ci sie nie podoba to ja mam dla Ciebie lepsze: wchodzisz to dobrej (bo to chyba najlepsze forum polonijne w UK) dyskoteki, wiec sciagaj te dresy, adidasy i zlota kete i zaloz koszule, jeansy i polbuty :P

Nie szata zdobi czlowieka, poznalem spoko ludzi w dresach, w wasach troche mniej bo nie moje pokolenie :) i okazali sie spoko.
A wracajac do tematu, rozumiem gdy ktos ewidentnie przegina, ale cenzurowanie na sile przeklenstw, kasowanie nawet jednego niepoprawnego kawalu to takie ugrzecznianie forum na sile. Nawet jesli ktos ma durne poglady to ma do nich prawo, a Ty zamiast z nim dyskutowac wolisz przyczepic mu etykietke trolla. Podaj mi przyklady gdzie ludzie skarza sie ze na forum panuje jakis rasizm czy wyjatkowe chamstwo i powinienes robic z tym porzadek ?
Rób tak dalej a bedziesz tu mial kólko wzajemnej adoracji i zero dyskusji tylko klepanie sie po pupach nawzajem.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 21 paź 2008 12:12

Przesadzasz. Kazdy ma takie poglady jakie ma a my tylko staramy sie by byly wyrazone w sposob cywilizowany. Czyli zeby nie pojawialy sie teksty typu "p.. pedaly", "brudne ciapaki" "smierdzace czarnuchy" itp.

Pewien jezyk nie jest powszechnie akceptowany w relacjach publicznych (a forum jest publiczne) pomiedzy cywilizowanymi ludzmi. I to przede wszystkim uzywanego jezyka zauwaz dotycza ingerencje w posty, bynajmniej nie pogladow. Dla przykladu user90... nienawidzi homoseksualistow ale od czasu kiedy przestal ich wyzywac i zaczal nazywac ich gejami czy homoseksualistami - jako moderator nie mam zadnych problemow z jego postami.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2008 14:40 przez MarcFloyd, łącznie zmieniany 1 raz.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 21 paź 2008 12:36

Moze utwozyc osobny dzial np. 'szambo' gdzie Artur79 moglby sobie pisac wlasnie teksty typu
"p.. pedaly", "brudne ciapaki" "smierdzace czarnuchy"
. Oczywiscie dzial bylby widoczny tylko dla niego i moze np. Gonzo.

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 21 paź 2008 12:44

zdarzalo mi sie uzyc slowa pedal, sam zalozylem temat o rowerach i w tematach o modzie, no moze mi sie cos wypslo jak pisalem o usercostam ale oczytany czlowiek uzywa synonimów :)
pozostalych sobie nie przypominam wiec mozesz sobie wsadzic te durne docinki w swoja biala dupe. jesli juz czepiasz sie moich postów to wysil sie troche a nie pisz byle pisac, nie musi byc madre ale przynajmniej niech bedzie smieszne bo ostatnio jestes zalosny, a byla widoczna poprawa.

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 22 paź 2008 23:08

osobiscie wolalam to stare forum...
teraz nie chce mi sie nawet tu wchodzic
bo wiem ze wszystko bedzie poprawne..
a tego mam na codzien az zanadto :roll:

wchodze bo lubie MF
i mysle ze jest tak samo dobry w lozku :D

user940736
Emigrant

Postautor: user940736 » 23 paź 2008 06:49

MarcFloyd pisze: Dla przykladu user90... nienawidzi homoseksualistow.
oto wlasnie przyczepianie "geby" - gdzie i kiedy stwierdzilem, ze "nienawidze homosexualistow"??? jesli czegos nienawidze to ciemniakow roszczacych sobie prawo do mowienia wszystkim naokolo co maja myslec i mowic, w czym akurat tzw. "geje" sie specjalizuja. walcze z kretynskimi pogladami a nie z ludzmi.

i przychylam sie do opinii Artura79 - klepanie po pupach zamiast dyskusji. dawniej na londynku byl wiekszy hardcore, ale przynajmniej szczerze i od serca a nie jakas politpoprawnosc - to jest nieludzkie i sztuczne

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 23 paź 2008 07:33

user940736 pisze:klepanie po pupach zamiast dyskusji. dawniej na londynku byl wiekszy hardcore, ale przynajmniej szczerze i od serca a nie jakas politpoprawnosc - to jest nieludzkie i sztuczne

User940736, uprzejmie cie informuje ze doprecyzowania regulaminu musialy zostac wprowadzone wlasnie przez fakt notorycznego lamania netetykiety przez osoby twojego pokroju - uwazajace ze maja prawo obrazac, gnoic i wyzywac innych z uwagi na ich orientacje seksualna. Niemal nie mielismy wczesniej (pomijajac trolle) tak razacych przypadkow. Tak ze mozesz sobie pogratulowac.
Forum na ktorym sie znajdujesz jest jednym z najlepszych forow Polonii brytyjskiej, rowniez z uwagi na to iz utrzymywany jest tu okreslony poziom dyskusji i uzywanego w niej slownictwa. Jesli masz ochote uzywac jezyka ponizajacego gejow to uprzejmie prosze bys robil to na innym forum.

Wróć do „Hyde Park”