O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 06 lip 2008 23:18

Gonzo pisze:Przyjedz Kaślawka do PL to sama się przekonasz.Albo udajecie albo nie wiecie jakie poglądy reprezentują Polacy.

Stal sie cud i pierwszy raz zgadzam sie z Gonzem: niestety, duza czesc Polakow tak wlasnie mysli. Ale to tylko swiadczy fatalnie o tej czesci :twisted:

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 06 lip 2008 23:29

To nie kwestia cudow, zgody itp... Poprostu potrafimy z dystansem spojzec na nasza Ojczyzne, ktora wychowuje tak Chopinow jak i Rydzykow...
Przykre jest jednak to, iz najglosniejsza i najbardziej slyszana jest glownie mniejszosc. I tak jak to jest wsrod powiedzmy... Talibow, najbardziej znany podobno maczal palce w jakichs niekontrolowanych testach samolot kontra wiezowiec a Ci, ktorych znam nie skrzywdzili by muchy choc glownie maja nazwiska podobne do tego slawnego podroznika Genghis Khan'a. Tak tez i w naszym kraju najglosniejsi, sa watpliwego ingtelektu, wiedzy i obycia. A Ci ogarnieci wychodza z zalozenia "Nie kloc sie z debilem bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem".

A juz idac krok dalej i porownujac nas bialych pieknych panow swiata do tych ciemniejszych wyrzutkow nasuwa sie taka mysl:
Kamienowanie - Opluwanie.
Mam rozwinac temat dalej czy wystarcza te dwa slowa?

pozdrawiam

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 07 lip 2008 21:49

ludzie, dajcie juz sobie spokoj,szkoda palcy,wysilania umyslu i nerw pewnie tez przy okazji...

Gonzo, wiesz....ziemia jest okragla i wszystko co bylo kiedys wroci za jakis czas...to co siejesz zbierac bedziesz. Pamietaj o tym zanim rzucisz kolejne slowo,zwlaszcza ze twoim celem jest tylko glupawa proba zniszczenia kogos, ale po mnie juz to splywa i szkoda mi ciebie bo przyjdzie moment ze zrozumiesz ze nienawisc niszczy TYLKO ciebie
Pozdrawiam

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 08 lip 2008 23:48

Dzięki za biblijne wersety.Również pozwolę sobie zacytować fragmencik:"Cisi posiądą Ziemię"...(ale chyba 2 metry pod jej powierzchnią).
Amen.

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 09 lip 2008 10:13

...gonzowski, jak wy z soba wytrzymujecie...
...zycie nie polega tlko na tym zeby komus n.a.s.r.a.c na glowe...

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 09 lip 2008 10:21

Gonzo nie kreuj sie na rewolucjoniste co to niby swoim krzykiem pobudza sumienia, jestes zwyklym forumowym trolem

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 09 lip 2008 23:02

A może jakiś rodzaj zazdrości przez Ciebie przemawia?

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 09 lip 2008 23:35

darekzlondku pisze:...gonzowski, jak wy z soba wytrzymujecie...
...zycie nie polega tlko na tym zeby komus n.a.s.r.a.c na glowe...

On tylko Darku nie wie jeszcze ze s.rajac na innych sam sie w tym gownie zakopuje....ale to juz niedlugo...

Zeby cytowac Biblie Gonzo trzeba sie w zyciu wykazac czyms wiecej niz tylko znajomoscia poszczegolnych cytatow (bo juz z interpretacja to nie nadazasz), wiec daruj sobie bo tylko sie bardziej osmieszasz.

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 10 lip 2008 11:04

Gonzo: A może jakiś rodzaj zazdrości przez Ciebie przemawia?

szkoda ze na moje argumenty w bardziej rzeczowych dyskusjach jakos nie zdarzylo ci sie odpowiedziec, za to w pyskówkach to jestes pierwszy.
taki z ciebie rewolucjonista jak kaplan z faceta w sutannie, ktory bierze chlopcow na kolanka i czestuje cukierkami, czyli dla dzieci to moze bylbys przekonywujacy ale kto cie poslucha zrobi sam sobie krzywde :)

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 12 lip 2008 00:29

Ostatnio zaobserwowałem dziwne zjawisko na tym forum.Taką modę w kreowaniu się poszczególnych użytkowników na intelektualistów i speców w rzeczowych rozprawach.Panowie i Panie ja myślę,że to wynika z faktu iż w ten sposób odreagowujecie w_kurwiąjący fakt ,że z dyplomem wyższej uczelni jedziecie na szmacie w UK.Pisanie komentarzy nie polega na pisaniu pseudointelektualnych rozbudowanych wywodów tylko krótkich i na temat treściwych zdań.Tak właśnie robię w krótkich chwilach pomiędzy pracą a innymi sprawami.

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 12 lip 2008 00:45

Gonzo pisze:Pisanie komentarzy nie polega na pisaniu pseudointelektualnych rozbudowanych wywodów tylko krótkich i na temat treściwych zdań.Tak właśnie robię w krótkich chwilach pomiędzy pracą a innymi sprawami.
.
...gonzolewski polecam zerknac na pierwszy zagajajacy post waszej produkcji...w tym temacie...

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 12 lip 2008 00:51

Zerknęłem..no i co?Kilka rzeczowych zdań + cytaty z opisanego przypadku...

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 12 lip 2008 00:55

Gonzo pisze:[...]rzeczowych zdań[...]

:mrgreen:
A to się uśmiałem :lol:

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 12 lip 2008 00:59

rozumiem ...mamy roznie zdefiniowane pojecie: krotko i na temat...
...wiec zajmij sie praca, bo jak wroce chce zeby w Polsce dzialo sie dobrze, a moze lepiej, a moze zeby byl to EDEN... no do roboty, nie rob sobie zbyt wielu przew na klikanie...

czarna4
Gastarbeiter

Postautor: czarna4 » 04 wrz 2008 12:19

czesc :D zastanawiam sie Gonzo co ci lezy na sercu?czemu jestes tak anty nastawiony?a co dobrego mamy w tej polsce brut smrod i ubostwo.zeby cos osiagnac trzeba dac ciala albo miec kontakty.co nasz rzad nam zapewnia jaki start dla mlodych?

Wróć do „Hyde Park”