A to znaczy, ze forum a takze i strona sa Azerbejdzanskie
Zarowno forum jak i strona jest w UK a nie w Polsce, to raz. Dwa, nawet gdyby byly w Polsce to nic by to nie zmienilo: jesli ktos nazwie cie idiota, to zapewniam cie, nie jest to przestepstwo.
Brain, przeciez ta dyskusja zaczyna sie robic idiotyczna. Jestes inteligentnym czlowiekiem przeciez. Jesli ktos w knajpce wyzywa cie od idotow to przeciez nie lecisz po policjanta ani nie oklejasz goscia tasma klejaca zeby nie mogl mowic, prawda?
Zapewniam cie ze gdyby ktos pod kazdym twoim postem dopisywal sie z wyzwiskami, tzn. uprzykrzalby ci zycie to zostalby zbanowany.
Przypomne ze w watku nie jest tylko smiesznie ale jak sie nie wyswietla obrazkow to obojetne.
Prosilbym o wieksza prezje wypowiedzi.
Sorry, ale jesi czyjes uczucia uraza facet ktory pisze ze chce sie onanizowac to moze jakiekolwiek forum nie bedace forum kolka rozancowego moze go narazic na ciezki szok psychiczny. Jesli do tego wyzywa od glupich zarowno autora watku jak i moderatora, ktorzy w niczym go nie obrazili to wlasnie on bylby pierwszym kandydatem do upomnienia.
Aha, zatem jezeli wypowiadasz sie w watku to nie czytasz innych postow, i to jak ktos sie do kogos odnosi Cie nie obchodzi.
Wlasciwie odpowiedzialem na gorze - gdyby ktos wyzywal cie od s... na pewno dostalby upomnienie a potem zakaz pisania lub bana.
Staram sie czytac wszystko - oczywiscie zawsze cos moze mi umknac, ja tez jestem tylko czlowiekiem.
Konkrety? no chyba zarty sobie robisz,
Nie, nie robie. Podaj konkretny cytat z linkiem, w ktorym inny user obraza cie tak by kwalifikowalo sie to do upomnia czy bana. Nie zartuje - ja czegos takiego nie zauwazylem. Moglem przeoczyc. Masz przyklad? Dawaj.
wystarczy czytac maile albo skonfigurowac "Powiadom o naduzyciu" tak zeby bylo to cos wiecej niz graficzny znaczek na ekranie.
A to juz prosba do administratora a nie moderatora. Ja nie dostaje wiadomosci o naduzyciu.
Vojtas, jesli czytasz mozesz przekonfigurowac tak by przychodzily tez na moja skrzynke?
Ale naduzycie tutaj to reklama na przyklad nie zaprzyjaznionej gazetki albo ogloszenie tu a nie w dziale ogloszen. Zatem nie jest to "Comunity site" lecz "Commercial site".
Naduzyciem jest niestosowanie sie do regulaminu ktory reklamy wyraznie zakazuje. Dzis rano dla przykladu bylo z dziesiec identycznych postow zamieszczonych przez pana ktory uznal ze dobrze jest pochwalic sie swoja dzialalnoscia gospodarcza.
Brain, jestes na tym forum nie od dzisiaj. Jesli uwazasz ze zasady tu panujace sa za malo restrykcyjne to tam na dole jest podforum londynek, w ktorym jest temat poswiecony regulaminowi forum. Po prostu zglos tyam propozycje jego zmiany.
Kazde dzialanie moderatora powinno miec podstawe. Chcialbys zebym zaczal wymierzac upomnienia i bany "po uwazaniu"? Bo ja nie chcialbym byc na forum na ktorym moderator knebluje uzytkownikow.