dobra książka ogladanie telewizji praca w ogródku ( szczegolnie kiedy w pracy siedzę po 8 godzin przy biurku). No i lubię raz na jakiś czas pograć sobie w jakaś fajną grę . Przepadam glównie za grami przygodowymi. Wybór takich gier jest spory, możecie sobie sam je przejrzeć na tej stronie .
Jakiś czas temu gralam równięz z synem w Metina. Też fajne
Mnie najbardziej odstresowuje po pracy 5 puszeczek piwa Okocim mocne, cudownie dziala kojaco na nerwy, relaksuje, pozytywnie wplywa na nastroj, delikatnie uklada do snu.. przy czym pieknie wygladza cere - to taki dodatkowy plus.
Po naprawdę stresującej pracy warto odreagować i takie luźne granie w grę jest tutaj rozwiązaniem. Pobierz cs i można cieszyć się pustą głową i spokojem.
Ja nie widzę lepszego wieczoru niż z książką bądź filmem, w ciszy i spokoju, ewentualnie godzinka sportu nie zaszkodzi, a zrzucenie napięcia przyda się każdemu.
Również lubię sobie raz na jakis czas właczyć jakaś dobrą grę. Wybieram głównie gry , w które gram z innymi. Takie dają mi o wiele większą satysfakcję ( bo w końcu co to za przyjemność grać z komputerem....).
Moje sprawdzone sposoby na relaks to - ulubiona herbata/czekolada/ewentualnie kawa, dobra książka lub film, podróże i sport (nawet krótki spacer może zdziałać cuda) A gdy to nie pomaga, jedynym ratunkiem jest ciepła kołdra i poduszka pod głową