blondynek pisze:abakara pisze:
Sama nosiłam kiedyś irokeza na głowie, swego czasu byłam całkowicie łysa.
a teraz juz nie jestes...co spowodowalo zmiane? doroslas w koncu jak tylu przed toba? czy znudzila cie nietolerancja?
osobisci mam w dupie tolerancje/badz nie
jedyne co mnie wkurwia i na co tolerancyjna nie jestem - to wejdzie taka katsumi i mysli ze ameryke odkryla bo punkowa jest
fajnie; niech jest; niech idzie na subklulturowe fora i tam dyskusje prowadzi (a jest ich masa) a nie tutaj zarzuca ludziom nietolerancje a Polakom w Polsce - zacofanie czy jak to tam
wiesz; jesli chodzi o ludzi alternatywnych to znam paru ktorzy z zyciem na kompromisy nie poszli i to w co wierzyli w latach 70. - nadal wierza, zyja wg tych zasad, i pogladow nie zmieniaja - zarowno w PL jak i tutaj
mnie smiesza takie osoby jak ty - albo katsumi - ktore sa tak [piii...] alternatywne... przez krotki czas
malowane lale
szoker2 pisze:Do abakara:
Nie przebijesz sie ze swoim przekazem. Nie na tym forum. Jest tu kilka osob, ktore wiedza lepiej/bardziej/wiecej. Na pierwsza juz trafilas.
szoker2 pisze:Nie chcialbym miec takiego rodzica jak co niektorzy tutaj. Chce byc pankiem a nie moge. Chce byc dresem. nie moge. Chce zrobic to czy tamto, tez nie moge. A pozniej sie dziwic ze dzieci sie wieszaja albo sobie kuku robia.
Swoja droga wydaje mi sie ze niechcec do odmiennosci bierze sie z zazdrosci. Mi bronilli to ja tez bede bronil. Nie jest tak?
Aina24 zrozumialas wszystko, czy ci narysowac?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 63 gości