Ostatnio bylam na Koncercie Donatan i Cleo Piersi i Bajm niestety oprocz Beaty Kozidrak pozostali zaprezetowali sie slabo jesli byliscie tam to jakie sa wasze odczucia i uwagi . Mnie w oczy rzucilo sie z reszta po raz kolejny zachowanie Polakow i niestety Polek . Jak zwykle wstyd i pijanstwo ale to moje zdanie i opinia wyrazcie swoje tyko prosze kulturalnie dziekuje i pozdrawiam K
W niedziele z kolei bedzie koncert Indios Bravos Zupelnie inna bajka i styl muzyczny, dlatego spodziewam sie troche lepszej kultury i zachowania na koncercie
Bylam na Festivalu Cooltury i zgadzam sie z kolezanka coolturalnie to tam nie bylo.No ale gdzie alkohol tam mozna sie wszytskiego spodziewac.Miejsce mialam z brzegu i szlag mnie trafial jak sie ci ludzie co chwile krecili ,to po piwo ,to do wc .Jezeli chodzi o koncerty to wszytskie mi sie podobaly.A na Indios Bravo chetnie pojde ,ale nastepnym razem juz
Na maczach mozna kupowac alkohol - kibice + alkohol = ... i jakos sobie z tym poradzili i nie mozna sie wszystkiego spodziewac wiec nie przesadzajacie. Przyszlo bydlo to sie zachowywalo jak bydlo.