Tematy związane ze zdrowiem, medycyną i sprawami rodzinnymi.
wensday2
Gastarbeiter

Szukam Pracy jako physiotherapist, technician masseur

Postautor: wensday2 » 02 sie 2011 11:50

Witam Jestem Fizjoterapeutką i masażystka z papierami, która szuka pracy w Londynie. Wykonuje masaz klasyczny i segmentarny, drenaz limfatyczny, masaz sportowy i kosmetyczny, masaż punktowy, stosuje rożne techniki i metody w zaleznosci od zalecenia lekarza, typu schorzenia oraz stanu pacjenta, obsluguje sprzet i aparaturę medyczna, udzielam pierwszej pomocy w stanach zagrozenia zdrowia i zycia, postepuje zgodnie z zasadami etyki.

Andzuska67
Gastarbeiter

Postautor: Andzuska67 » 04 sie 2011 22:20

Nie chce ci na starcie dokuczyc ale mam podobne wyksztalcenie sama masazystka jestem umiem do tego wykonywac masaz kmieniami czy bambusami ale co z tego gdy tu przyjechalam sama szukalam pracy w tym zawodzie myslalam milo by bylo ale gdzie nie znalazlam ogloszenie masaz zawieral rowniez hand relief po paru miesiacach szukania dalam sobie wkoncu spokoj i znalazlam inna prace. Jak mowilam ze praca z takim dodatkiem mnie nie interesuje to slyszalam zazwyczaj ze 99% salonow w Londynie dziala na tej samej zasadzie. Mozesz probowac odnalesc ten jeden procent zycze szczescia ale powiem ci odrazu ze bedzie ciezko aczkolwiek powodzenia.

user510487
Gastarbeiter

Postautor: user510487 » 05 sie 2011 01:25

Wensday2, sprawdź pocztę:))

Magda

Wróć do „Zdrowie, Medycyna, Rodzina”