Moj trener i porucznik mowil jedno na kulke mozesz lapac w zeby jak jest dalej niz twoj zasieg rak

(czyli od broni planej to wiesz jaki jest wynik jak nie masz nic w lapie noz etc to mozesz juz wachac kwiatki ).Co do dobierania broni w zasiegu reki jest mnustwo technik nie stety wszystko bazuje na refleksie i to czy za toba jest ktos etc .Wiec jak i wdzisz goscia z bronia lepiej padaj na pysk i modl sie lub zeskakuj za auto w miejsu bloka silnika jezeli osoba ma bron szturmowa to tylko 20 cm sciana z olowiu lub zelbetwonu jest w stanei cie uratowac od niechybnej smierci

.
Co do treningow
38 Morland Avenue
Croydon Surrey CR0 6EA
tel 020 8656 5888
Karta 25 F i potem wejscie po 5 .
Techniki jakie cie ucza to loteria chyba ze mu powiesz ale ja trenuje dlugo juz i chodze tylko na randori w nage waza lub stojce (porostu by sie ponacigac obic etc.) BJJ jest dobre ale tam podbudowa jest Aikido i brutal JU-JITSU jak lubisz miec bliznowate branzoletki to idz

ja tam po tym jak wojek mnie trenowal 3 lata smarowalem lapy by niemiec blizn po techinkach usciskow

dlatego wole judo

bo najwyzej wyjdziesz z polamanym nosem , sliwa pod okiem i optarciami a nie bliznami lub scignieta skora
Co do godzin jest ich non stop ja chodze sobota i niedziela czasami jak ide sie ponaciagac

biere szmate i ide:D niedziela od 11 sobota wieczorem ale to dla zaawansowanych (w niedziele sa laczone ).Sa tez piatki etc tylko w niedziele trzeba dzwonic czy jest trening angole sa leniwi czasami niechodza na te treningi

ale w tygodniu sa zawsze

Zadznown do nich a dowiesz sie wszytkiego .