Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
mDoris99
Gastarbeiter

Service Pack 2

Postautor: mDoris99 » 21 lut 2011 19:41

Poszukuję dobrego człowieka który ściągnie mi z internetu program Service Pack 2 dla systemu Windows XP ( tu link: http://www.softwarepatch.com/windows/xpsp2.html ) nagra go na płytę i wyśle mi to pocztą na mój adres domowy a ja się odwdzięcze i w zamian wyślę czystą płytę oraz 5£. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz e mail pod mkorpikiewicz@gmail.com

Błagam to dla mnie naprawdę bardzo ważne bo bez tego programu nie mogę zainstalować sterowników w komputerze, a ja nie mam jak tego ściągnąć.

schock
Gastarbeiter

Postautor: schock » 23 lut 2011 21:29

Mieszkasz na wsi? Dlaczego nie pojdziesz do najblizszej kafejki internetowej i sama nie sciagniesz, wrzucisz na pendrive albo nagrasz plyte na miejscu i nie musisz czekac az ktos sie zlituje.
Sciagnal bym ale pozniej tyle zachodu: z pojsciem na poczte, znaczkami, kolejka etc. Napisz moze w jakiej czesci Londynu/UK mieszkasz to moze ktos kto mieszka blisko sciagnie i podrzuci

Wróć do „Sprawy codzienne”