Ogólne rozmowy na tematy związane z mieszkaniem w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia mieszkaniowe można znaleźć pod adresem www.londynek.net/accommodation
kris1104
Gastarbeiter

praca w uk a pozyczka u pl

Postautor: kris1104 » 07 lut 2011 18:17

witam mam pytanie w sprawie kupna domu w polsce,,od 5 lat mieszkam w uk,mam zone i dwojke dzieci,chcemy wrocic do polski i kupic dom,mamy mozliwosc kupna za 155000zl,lecz nie jestem pewien czy dostane kredyt w banku.,ja zarabiam okolo 2000tys funtow na czysto co miesiac,splacam kredyt w uk- ale chcemy sprzedac mieszkanie wiec bedziemy mieli pewien profit,prosze mi odpowiedziec czy bede mogl wziasc kredyt w pl,czy musze najpierw splacic mieszkanie w uk,ale takze chce wiedziec jaki wklad wlasny bedzie potrzebowal bank,z gory dziekuje,,krzysztof

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 lut 2011 09:43

chyba sie w banku najlepiej zapytac bo skad ludzie na forum maja wiedziec jakiego wkladu akurat od ciebie bedzie wymagal jakis bank? kazdy bank ma inne kryteria i moze je zmienic pod dana osobe wiec nie da sie odpowiedziec ogolnie na to pytanie

Wróć do „Mieszkanie”