wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
aina24
Rezydent

Re: ainko24!!!

Postautor: aina24 » 05 sty 2011 11:49

blondynek pisze:jako ze cycki gacie i cala reszta dawno mi opadly, to teraz juz tylko PMR zaczal mi wyciekac i sie boje o swoj mozg bo mam perspektywe ze wyschnie i bedzie dorownywal wielkoscia twojemu orzeszkowi

jak pragne zdrowia, powiedz mi - bo nie chce mi sie latac za toba po innych postach i za kazdym razem zadawac to samo pytanie - czy ty naprawde taka glupia jestes?

oczy juz mnie bola od czytania tych pie.rdol, glupot i wypocin ktore produkujesz jakby ci za wierszowke na blondynku placili;
do tego zaczynam zamartwiac sie o swoj wzrok, bo kryzys jest i na specsavers mnie nie stac

jak nie przestaniesz to naprawde zaczne cie [piii...].ac jak psa po kazdej twojej chorej wypowiedzi a wierz mi ze w kazdym innym wypadku zrobilabym to bez zastanowienia

jednakze wiara w ludzi i w drugie szanse mnie od tego powstrzymywala

ale juz nawet moja swieta cierpliwosc jest na wyczerpaniu i zaczne rozpierdal.ac kazdy post w ktorym piszesz bzdury a wypisujesz je w 98.5% o ile nie wiecej

Marcerator moze sobie kasowac moje posty do u.sranej smierci albo i zabanowac - to akurat pierwszyzna dla mnie nie bedzie, bo juz bana nie raz tu dostalam....z milosci do ciebie poswiece sie i moga mnie banowac znow ile zywnie im sie podoba, ale dopoki sil mi starczy glupocie twojej nieograniczonej wypowiadam od dzis wojne

ty to tez masz problemy
Ostatnio zmieniony 05 sty 2011 12:12 przez aina24, łącznie zmieniany 1 raz.

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 05 sty 2011 12:04

...24
sa takie proste zasady jak np.
1- nie podbijanie postow pisanych przez idiotow
2- nie wkleja sie calego textu zeby go skomentowac 5-ciom aslowani + jeden emotikon
...
to byloby na tyle (dwie zasdy no przyswojenia... chyba nie za duzo)

do blondynka... chce ci sie chciec toczyc wojne z glupota? na ta chorobe nie ma lekarstwa...

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 05 sty 2011 23:43

”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~”*°

dziekuje tu wszystkim zebranym za tak ogromne zainteresowanie moja osoba :D az sie wzruszylam..

tak wiec zgadnie z powitaniem nowego roku chcialam wzystkim tu obecnym i nie obecnym zyczyc...

szczesliwego nowego roku
Niech szczęście w sercach gra.
Niech zdrowie Was otoczy i dostatek wielki.
Wielu darów Bożych w Nowym Roku
A...anioła stróża u boku
B...buziaków słodkich miliony
C...czasu wolnego dla siebie
D...drogi usłanej różami
E....ekskluzywnych wakacji
F....fury pieniążków
G...gwiaździstego nieba
H...horoskopu korzystnego
I.... i oprócz tego
J...jasności umysłu
K...kolorowych chwil