O wszystkim na tematy prawne
godsmack
Gastarbeiter

ree pomocy

Postautor: godsmack » 08 gru 2010 00:09

ludzie problem w tym że mieszkam w tak małym i smutnym miasteczku że szok debilem nie jestem angielski znam.Jednak po tych paru latach człowiek się przyzwyczaja bo w życiu jak to w zyciu raz lepiej raz gorzej,Pytam czy ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić.Jeden koleś mi powiedział żeby iść z tym do prawnika i on to załatwi.Problem w tym że jeszcze nigdy takich spraw nie załatwiałem a jak przegram sprawę i będę musiał zabulić kilka tysięcy i jeszcze zostanę zwolniony.Jestem tam sam jako Polak a staff'u mamy ponad 30 osób i z tego wynika że wszyscy tam są debilami wszyscy lubią i kochają bossa i wszyscy dają się dymać.Ja wiem że jest to przesrane i tak nie powinno być ale boję się podjąć jakąś decyzję.Dlatego napisałem na Londynku czy może ktoś miał podobnie lub ktoś wie co robić i czy np jest jakaś szansa na jakieś odszkodowanie lub coś????

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 08 gru 2010 00:33

Mysle ze najpierw powinies przestac myslec o ruchaniu dziewczynobotow z fabryk, bo to ani dobre w obciaganiu i jeszcze choroby przenosi. Ja juz na taka opcyje przemysliniesz to wrota do polany nowych mozliwosci wnet sie otworza. Lepiej po prostu sie zwolnij, a te pare tysiecy ktore mialbys zabulic [piii...] na dziwki i szampana, poczuj jak mozna sie bawic. I potem znajdz nowa prace ze swiadomoscia, ze te pare tysiecy to jest gowno. Taka sobie poprzeczke ustaw i nie schodz nizej i zobaczysz jaki swiat moze byc inny, ze teraz ty jestes zdobywca i swiat nalezy do ciebie!

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 08 gru 2010 06:47

godsmack, on dobrze mówi , weż telefon do jego lekarza...mus być naprawde dobry

Wróć do „Prawo”