O wszystkim na tematy prawne
wowcia009
Gastarbeiter

zwrot podatku za 2009/2010

Postautor: wowcia009 » 30 lis 2010 09:45

Witam mam problem pracowałem w UK od wrzesnia 2008 do listopada 2009 za 2008 dostałem zwrot automatycznie nic nie musiałem wysyłać natomiast za 2009 dostałem teraz tzn.listopad 2010-przysłali mi że nalezy mi się zwrot mało stego dołączyli jakiś czek dziwne to trochę bo ja juz nie przebywam w UK i nie mam tam konta co mam w takiej sytuacji zrobic do czeku dołączyli TAX Caculation i niby wszystko się zgadza ,skoro mówią że mam zwrot to ok nie będe protestował ,tylko co mam zrobić z tym czekiem ?na czeku jest info: IF this document is presentedto your bank or building society within 6 months HMR&Customs will pay nie chwytam bo jak juz pisałem jestem w Polsce i nie mam tam konta gdzie mam isc z tym czekiem do byle jakiego banku?proszę o pomoc

banita
Rezydent

Postautor: banita » 30 lis 2010 10:34

tak masz z tym czekiem isc do bylejakiego polskiego banku i tam ci go zrealizuja - jesli bylejaki bank powie ze nie realizuje takich czekow idz do kolejnego bylejakiego banku i tak do skutk ale generalnie nie ma z tym problemu

Wróć do „Prawo”