witam
Moze ktos rozwieje moje watpliwosci lub podpowie lepsze rozwiazanie

Widzicie, przylatuje na Stanstet pare minut przed polnoca i chce sie dostac do High Wycombe. Znalazlam na necie, ze taka usluge oferuje National Express. Bus wyjezdza 0:45. I tu chodzi mi o kupno biletow na lotnisku (od razu w dwie strony, zeby bylo taniej) - na ich stronie czytam, ze ponoc punkt na Stanstet jest otwarty 24h. Ale czy na pewno? Przy punktach w innych miejscach nie ma nigdzie - otwarte 24h, co najwyzej sa wzmianki o Fast Ticket machines w przypadku jesli ma sie rezerwacje - i one sa 24h. Czy ktos sie moze orientuje jak to jest na Stanstet? I czy sa problemy z wolnymi miejscami w busie tuz po polnocy na godzine przed odjazdem? Lub czy ewentualnie moge zakupic bilet u kierowcy? Wiem, ze najlepiej bylo by zarezerwowac przez neta, ale mam tylko polska karte (visa electron) w WBK, pewnie troche by mnie skasowalo za taka transakcje z ang firma.. ktos sie orientuje/probowal? I trzecia sprawa - lot mam w pazdzierniku i gdy sprawdzalam bilety national express w obie strony economy kosztuja £22.70. Czy ta cena moze moze sie zmieniac (w gore lub w dol) wraz z uplywem czasu?
Bardzo mi zalezy na waszej odpowiedzi, bo nie bede mogla spac po nocach

Z gory bardzo dziekuje za pomoc..
ruda