Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
majek61
Gastarbeiter

nie pracująca żona przyczyną zawału?

Postautor: majek61 » 15 sie 2010 20:04

Nie pracująca, sfrustrowana żona, może być przyczyną zawału? Podejrzewam że tak, i obawiam się o swoje zdrowie, Było tak pięknie! Pracowałem, mieszkałem, żyłem, rodzina w Polsce, cudownie było. Ale, Ona się uparła by przyjechać i być ze mną. I rzuciła wszystko i przybyła. I było cudownie do momentu kiedy postanowiła znależdż pracę i zaczęła czytać ogłoszenia. Im więcej ich przeglądała, tym bardziej pogarszały się nasze stosunki.. A teraz to już nie do zniesienia jest sytuacja. Nie pracuje ,nadal szuka, a wszystkiemu ja winny. I jak ja mam znależdż prace żonie? Może ktoś ma jakieś pomysły?

majek61
Gastarbeiter

Postautor: majek61 » 15 sie 2010 20:15

Oczywiście. Za stary jestem na wygłupy i to na tak szerokim forum.

aina24
Rezydent

Re: nie pracująca żona przyczyną zawału?

Postautor: aina24 » 18 sie 2010 15:31

majek61 pisze:Nie pracująca, sfrustrowana żona, może być przyczyną zawału? Podejrzewam że tak, i obawiam się o swoje zdrowie, Było tak pięknie! Pracowałem, mieszkałem, żyłem, rodzina w Polsce, cudownie było. Ale, Ona się uparła by przyjechać i być ze mną. I rzuciła wszystko i przybyła. I było cudownie do momentu kiedy postanowiła znależdż pracę i zaczęła czytać ogłoszenia. Im więcej ich przeglądała, tym bardziej pogarszały się nasze stosunki.. A teraz to już nie do zniesienia jest sytuacja. Nie pracuje ,nadal szuka, a wszystkiemu ja winny. I jak ja mam znależdż prace żonie? Może ktoś ma jakieś pomysły?

dzieci niech komus bawi..czy sprzata gdzies tak chyba najpredzej :wink:

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 18 sie 2010 16:45

[quote="majek61"]Nie pracująca, sfrustrowana żona, może być przyczyną zawału? Podejrzewam że tak, i obawiam się o swoje zdrowie, Było tak pięknie! Pracowałem, mieszkałem, żyłem, rodzina w Polsce, cudownie było. Ale, Ona się uparła by przyjechać i być ze mną. I rzuciła wszystko i przybyła. I było cudownie do momentu kiedy postanowiła znależdż pracę i zaczęła czytać ogłoszenia. Im więcej ich przeglądała, tym bardziej pogarszały się nasze stosunki.. A teraz to już nie do zniesienia jest sytuacja. Nie pracuje ,nadal szuka, a wszystkiemu ja winny. I jak ja mam znależdż prace żonie? Może ktoś ma jakieś pomysły?[/quote

No coz, kolejny etap to znalezienie sobie przystojnego pana z okolicznego off-licence, kebaba i temu podobnych przybytkow i to oczywiscie, kiedy bedziesz w pracy.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 19 sie 2010 10:13

blondynek pisze:
usercostam pisze:No coz, kolejny etap to znalezienie sobie przystojnego pana z okolicznego off-licence, kebaba i temu podobnych przybytkow i to oczywiscie, kiedy bedziesz w pracy.

a ja juz mialam mu napisac zeby tobie pod opieke oddal :lol:

Im więcej ich przeglądała, tym bardziej pogarszały się nasze stosunki..

Wygląda na to, że stosunki nie za ciekawe, więc po co mi ;)

Wróć do „Praca”