O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
matej
Emigrant

BARDZO WAZNE

Postautor: matej » 08 sie 2010 12:51

:lol:

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 08 sie 2010 13:01

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 08 sie 2010 13:03

Matej - kolezanka szuka psiowozu, tak patrze na ten podpis i mysle czy Ci sie gdzies cos konkretnego o uszy nie obilo?

Psiowoz - cos duzeg na tyl czego mozna zapakowac kilka psow (pracuje jako dog walker).

Ktos ja niezle wy...l jak kupowala swoj pierwszy bo okazal sie kompletny zlom i jest udupiona teraz bo kasy nie odzyska a samochod nie jest na chodzie....

Nie wiem co to bylo ale taka furgonetka - tyl otwierany na bok (nie do gory) zeby psy wlazily i wylazily spokojnie....

Jak cos masz gdzies na oku to daj znac...

Thanks from the mountain...

matej
Emigrant

Postautor: matej » 08 sie 2010 13:10

Jasne, cos moge wypatrzec jak trzeba :)
Co do mojego podpisu... khm... wszystko użytkuje na codzien 8) szkoda tylko za paliwo tak podrożało :lol:
A nie zanosi sie zeby tego bylo mniej :lol: tzn samochodow... wrecz przeciwnie :lol:
Ze spalaniem... przoduje Nissan :P jak sie pocisnie to i 30/100 spali :lol: ale... frajda jest z jazdy.

Napisz mi pw jaka kase chce przeznaczyc na furmanke to cos znajdziemy. I gdzie ona mieszka zeba jakos strasznie daleko nie miala :)

A co do samego tematu... to mialem cos napisac ale sie rozmyslilem :lol:

EDIT:

Zapomnialem ze to jest 'inne' forum i tu niema PW :lol: ...chyba.
To napisz tutaj chyba ze na gg sie zgadamy

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 08 sie 2010 14:03

Zapytam o furmanke i sie odezwe.....

Wschod Londynu - okolice Leyton/Leytonstone/Wanstead w kazdym razie

dzieki

matej
Emigrant

Postautor: matej » 08 sie 2010 14:07

ok wiec czekam ;)

edit:

ok zaczne sie rozgladac i czekam do jakiej kwoty... chyba ze ma jakis upatrzony model?

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 08 sie 2010 14:18

Pojecia nie mam - wyslalam maila, jak odpowie to albo tu sama zawita albo ja wkleje co napisze...

Pecha mieli strasznego z pierwszym samochodem, masakra normalnie - a bez samochodu pracowac w tym co robi to masakra....

matej
Emigrant

Postautor: matej » 08 sie 2010 14:19

a nieda sie tego jej wynalazku naprawic?? czy nie warto poprostu??

juzekbrona
Emigrant

Re: BARDZO WAZNE

Postautor: juzekbrona » 13 sie 2010 00:04

matej pisze::lol:

Passat TDI
Laguna 2.0 Sport
Opel Vectra 7.2
Mercedes okularnik
124ka na listwie
Mahindra 200
Polonez GTI
Fiat 126

I ubywa.
1-szy: wzieła Equita
2-gi: Rossendales
3-ci: Newlyn
4-ty: chłopakom z Philips'a sie podobał

Pozostałych nikt nie chciał brać. A syndyk stwierdził, że do roboty mogo być potrzebne.

PS: dla psów najlepsza Nysa.

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 13 sie 2010 09:20

se jaj chlopaki nie robta..... ;)

dobra - kolezanka sie nie odzywa ale.....

moja Mloda bedzie robic prawko, trzeba bedzie o czyms na kolkach w koncu pomyslec

ja prawka nie mam, niegdy nie mialam, zawsze jakis future ex mi dupe wozil/wozi gdzie mam dojechac - a na rondach zamykalam oczy w foteliku pasazera i bylo ok daje rade

wiec potrzebuje porady od madrych ludzi na tematy takie:

1) Mloda dopiero bedzie zaczynac lekcje 9to bedzie prawko tutejsze), Mlody (jej chlopak) ma prawko z Polski, okolo roku dopiero, Mloda ma lat 20, Mlody 22 skonczy niedlugo. Wiec - jasna cholera, czego szukac w sensie autka pod wzgledem ubezpieczenia? Jak kolezanaka w pracy po zdaniu prawka kupila sobie Honde jeepa takiego ze cale biuro by sie zmiescilo do srodka to bulila ponad 300 miesiecznie ubezpieczenia....przez dlugiiiiii czas :?

Wiec jakie autko szukac? Musze przyznac ze skora ja bede za to placic to.....erm...... no powiedzmy do 5k, wiecej na 1 samochod nie dam :twisted:

Jaka marka/model/wiek byloby najlepsze?

Przyznam ze mnie osobiscie t sie podobaja roznego rodzaju jeepowate, np cos takiego (na co mnie nie stac ale o styl mi chodzi)
Obrazek

Ale chyba zuplenie glupio mysle na pierwszy samochodo jakies duze bydle kupowac? A w cenach to juz sie w ogole nie orientuje bo... nie wiedzialabym czego szukac

Kolor to wiem jaki - reszte prosze o porady hehehheeh :)

Acha, kolezanka wziela swoja Honde do servisu (Hondy) i zaplacila 750 za... nic prawie. Wypisali co NIBY zmienili a nie wzieli poprawki ze ODEBRAC samochod przyjdzie z mechanikiem..... i rachunek spadl na .. 250 :lol: NO ale na to 187cm z Monsuratu, zuch baba a mechanik byl jeszcze wiekszy to i poskutkowalo... hehehhe

I jeszcze - gdzie/jak szukac kursow jakichs takich dla poczatkujacych - "Jak mi sie samochod rozkraczy na drodze to gdzie zajrzec i dlaczego"? Takie podstawowoy dla domoroslych mechanikow ;) :oops:

Instrukcje dla prawdziwej blondynki prosze, duzymi literami i pomalutku pisac prosze..... :)

Thanks from the mountains

banita
Rezydent

Postautor: banita » 13 sie 2010 09:34

dla londynczykow tylko 4 x 4 ...

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 13 sie 2010 09:37

To ssie Banita nagadal.... :roll:

Ja mieszkam gdzie gesi w nocy nad blokiem lataja... oczywiscie ze 4x4

Ale na powanie, na 1 samochod to mi w pracy jakies Kia (a kyszzzzzzzzzzzzzz jakie to brzydkie) czy inna fieste radza :?

banita
Rezydent

Postautor: banita » 13 sie 2010 09:49

bo nie ma ci co w temacie zbytnio rozwodzic

jakiekolwiek male g... z malym silnikiem bo bedziesz bulic na ubezpieczenie wiecej niz zaplacisz za auto - no chyba ze chcesz (nie moja sprawa) to kup mlodej mustanga

a co do modelu i marki ... wszystkie i tak sa robione w tej samej fabryce w czechach albo chinach

kazde auto to tylko kupa zlomu na 4 gumach

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 13 sie 2010 09:53

lo matko - JAKIE male, co to jest maly silnik?

toz pisalam ze dla blondynki instrukcje prosze....

zero zrozumienia

u dusting me now - wkurzasz mnie

banita
Rezydent

Postautor: banita » 13 sie 2010 10:02

dla mlodej londonerki to tylko takie

Obrazek

tu znajdziesz najlepsze

http://www.yourcarisshit.com/worst_cars.asp

Wróć do „Hyde Park”