Wszystko co dotyczy miasta Londyn
anulkaczarna
Gastarbeiter

23.10.2010 koncert Myslovitz :)

Postautor: anulkaczarna » 21 lip 2010 12:24

Czy ktos sie wybiera? :)

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 21 lip 2010 13:10

Nie

Nie po to przyjechalem do londynu, zeby sluchac polskiego rzepolenia

anulkaczarna
Gastarbeiter

Postautor: anulkaczarna » 21 lip 2010 13:38

Jednak sprawdza sie, ze polak na emigracji to najwiekszy cham :/

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 21 lip 2010 14:16

anulkaczarna pisze:Jednak sprawdza sie, ze polak na emigracji to najwiekszy cham :/

Chcialabys miec takiego chama w sobie co ? :D

anulkaczarna
Gastarbeiter

Postautor: anulkaczarna » 21 lip 2010 17:15

Panie userze, wolalabym nie miec, bo podobno glupota jest zarazliwa, a ponadto dodam, ze gowna sie nie rusza, bo smierdzi.

A szanowna Pani blondynko - skoro podoba sie Pani styl pisania pana Usera, to swiadczy tylko o Pani inteligencji. pan User wyrwal sie zapewne z jakiegos Pcima Dolnego z Polski, zarobil pare funtow w Londynie a obecnie rznie wielkiego kozaka na forum. W dodatku nie zna sie na muzyce, bo Myslovitz jako jeden z niewielu zespolow polskich istnieje nie tylko na rynku muzycznym w Polsce, ale wydaje plyty na skale miedzynarodowa. Rowniez chcialam dodac, ze ten zespol jako pierwszy zostal nominowany do angielskiej nagrody Music Awards a w pozniejszych latach rowniez otrzymal taka nagrode.

A skoro Pan user tak sie wstydzi swojej polskosci, to najlepiej niech nie pisze po polsku, nie odwiedza polskich portali i wogole niech sie zrzeknie swojego obywatelstwa, bo to wstyd dla polskiego narodu miec takiego obywatela.

Pozdrawiam :)

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 21 lip 2010 17:26

anulkaczarna pisze:Panie userze, wolalabym nie miec, bo podobno glupota jest zarazliwa, a ponadto dodam, ze gowna sie nie rusza, bo smierdzi.

A szanowna Pani blondynko - skoro podoba sie Pani styl pisania pana Usera, to swiadczy tylko o Pani inteligencji. pan User wyrwal sie zapewne z jakiegos Pcima Dolnego z Polski, zarobil pare funtow w Londynie a obecnie rznie wielkiego kozaka na forum. W dodatku nie zna sie na muzyce, bo Myslovitz jako jeden z niewielu zespolow polskich istnieje nie tylko na rynku muzycznym w Polsce, ale wydaje plyty na skale miedzynarodowa. Rowniez chcialam dodac, ze ten zespol jako pierwszy zostal nominowany do angielskiej nagrody Music Awards a w pozniejszych latach rowniez otrzymal taka nagrode.

A skoro Pan user tak sie wstydzi swojej polskosci, to najlepiej niech nie pisze po polsku, nie odwiedza polskich portali i wogole niech sie zrzeknie swojego obywatelstwa, bo to wstyd dla polskiego narodu miec takiego obywatela.

Pozdrawiam :)

Co za pomysl ze londynek.net to jest polski portal ?
A co do nagrod to mogli nawet zdobyc grammy i nie zmieni to faktu ze jest to polskie rzepolenie.
Co do rzniecia kozaka, to nie jestem pedalem-butofilem i przerznac moglbym chociazby Ciebie, z tym ze mialas widze do czynienia z gownem wiec nie chce sie pobrudzic.

anulkaczarna
Gastarbeiter

Postautor: anulkaczarna » 21 lip 2010 17:35

Gownem to jestes Ty i to ja nie chcialabym sie pobrudzic :P przerznac to Ty mozesz sobie drzewo w lesie i pewnie na tym Twoje seksualne doswiadczenie sie zaczelo i skonczylo :D a poza tym mylisz pieczywo z dupczywem i ciezko Cie zrozumiec w jezyku polskim, wiec turlaj dropsa. A na muzyce i tak sie nie znasz ;)

.... a dyrektorem to pewnie jestes 1-osobowej firmy sprztajacej bejbe buahahaha ale sprztajacej psie odchody buahahaha :P

anulkaczarna
Gastarbeiter

Postautor: anulkaczarna » 21 lip 2010 17:54

Wybacz, nie zgadlas, nawet nie trafilas w moje rejony ;)

emmatulka
Gastarbeiter

Postautor: emmatulka » 15 wrz 2010 10:34

z postow wynika, ze anulkaczarna jest osoba inteligentna, a co do reszty wypowiadajacych sie brak mi slow, typowe polaczki na emigracji.. wstyd mi, no wstyd..

chamstwo, tak tez sa postrzegani ludzie w UK. jestem studentka nauczania jezyka angielskiego na Uniwersytecie Warszawskim, w czasie wakacji pracowalam w Bournemouth w celach jezykowych i pracujacy ze mna Anglicy byli zdziwieni, ze Polak moze byc fajny. wszyscy nas lubili i SZANOWALI, ale jak to powiedziala Ellie 'i used to hate polish people..' przez takich wlasnie ludzi, ktorzy sie tu wypowiadaja mamy opinie jaka mamy.

'Nie po to przyjechalem do londynu, zeby sluchac polskiego rzepolenia '

ja dopiero wrocilam do Polski i juz kupilam bilety na MYSLOVITZ i na samolt. przylece tylko na jeden dzien, zeby ich posluchac. BĘDĘ.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 15 wrz 2010 10:48

a to w polsce po wioskach juz nie graja?

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 15 wrz 2010 13:12

A to oni jeszcze grają??

A tak na temat to tak, ktoś sie wybiera ale nie ja.

Anulka? Podkarpacie?

:D

banita
Rezydent

Postautor: banita » 15 wrz 2010 13:41

24 wrzesnia w Zywcu beda grali wiec drodzy studenci schowajcie swoje platyny, nie musicie juz kupowac biletow na samoloty - wystarczy na pociag

Wróć do „GREATER LONDON”