Ogólne rozmowy na tematy związane z mieszkaniem w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia mieszkaniowe można znaleźć pod adresem www.londynek.net/accommodation
jasiakgrazyna
Gastarbeiter

Pilnie poszukujemy Lokum

Postautor: jasiakgrazyna » 16 lip 2010 20:57

Witam
mieszkaliśmy przez pięć miesięcy w domu, jak się zdawało z rodzinną atmosferą. Odważyłam się żeby zamieszkała z nami moja córka, miało to trwać tylko miesiąc. Wszystko uzgodniliśmy z naszą Ladlady( haha) i na półtoro na tygodnia przed przylotem mojej córki wprowadził się NOWY LOKATOR...KOSZMAR pijaństwo trwa niemalże 7 dni w tygodniu, w końcu nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę że alkoholu jest za dużo. Przy okazji picia pan i jego nowy kolega robili niewyobrażalny bałagan....Zrobiła się koszmarna burza...Nasza pani gospodyni stanęła w obronie PIJAKÓW!!! Mamy czas do końca przyszłego tygonia żeby się wyprowadzić. Ciągle szukamy czegoś ale jak tylko jest mowa że jest z nami 11 letnia córka temat się zamyka. Poszukujemy najchętniej mieszkania 2 bedroom, niestety w tej nagłej sytuacji nie mamy pieniędzy na cały depozyt..Czy ktoś może wynając nam mieszkanie i wziąc tylko 2 tygodnie depozytu??? Oboje pracujemy córka ma iśc od września do szkoły więc nie jest to chwilówka. Proszę o kontakt grazynajasiak@googlemail.com

Wróć do „Mieszkanie”