Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
apsikista
Gastarbeiter

Prośba o rady dla chętnego do przyjazdu do UK

Postautor: apsikista » 24 sty 2010 22:46

witajcie zapewne kazdy z was mial jakis powod wyjazdu z polski na wyspy ja rowniez mam taki powod. ogolem chce sie wyrwac z tego kraju w ktorym nic sie na lepsze nie zmienia a obawiam sie ze bedzie coraz gorzej zamiast lepiej.
mam do was prosbe o wszelkie rady zwiazane z praca bo jak by nie bylo jest ona najwazniejsza jesli sie chce wyjechac. na wlasna reke czegos szukam ale osoby z ktorymi sie kontaktuje raczej wydaja mi sie malo powazne. mam doswiadczenie w paru branzach po trochu. zdaje sobie sprawe ze odrazu to lekko nie bedzie ale chcialbym sprobowac tak jak wy, bo jesli wam sie jakos udalo to czemu mi ma sie nie udac. wszelkie info prosil bym na meila apsik69@toya.net.pl lub poprzez Gadu Gadu 728787 z gory dzieki za przeczytanie tego i jakie kolwiek pomocne rady pozdrawiam

Wróć do „Praca”