O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
rulett
Gastarbeiter

t-mobile problem i pytanie ..

Postautor: rulett » 10 sie 2008 18:16

Witam , w sobote podpisalem umowe z tmobilem na mobile broadband , ale niestety w mojej lokalizacji nie jest jak obiecywali 3MB internet tylko wg, speedtestera 54 kbs.. Chcialem sie dowiedziec czy jest mozliwosc odstapienia od umowy w jakims czasie? Pomozcie bo do szalu doprowadza tak wolny internet a nie mam zamiaru za to placic 15L...

gosienkajarek
Gastarbeiter

Witam

Postautor: gosienkajarek » 12 sie 2008 23:11

ja mialem to samo z tym ......netem kozystajac z niego w sumie ze 4 razy na miesiac po jakies 2godz.a placilem 20funtow taki byl abonament wkurzylem sie i poszedlem do nich z geba i powiedzialem ze nie bede placil za cos z czego mie kozystam wyklucilem sie o swoje ,chodz bylem tam ze trzy razy ale wkoncu rozwiazali ze mna umowe i teraz nie place i nie kozystam z ich uslug proponuje pójsc do nich i kłucic sie o swoje ,Powodzenia

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 13 sie 2008 07:22

Wiesz co, sugerowalbym ci sprawdzenie konktraktu ktory podpisales. Istotne jest czy jest tam zapis iz predkosc jest np. do 3MB, bez podanej minimalnej, czy tez jest okreslone jaka powinna byc minimalna predkosc polaczenia.

Wróć do „Hyde Park”