Postautor: aksel » 20 mar 2013 06:52
Dziękuję za linki, tyle, że teraz mam coraz więcej wątpliwości. Przeglądam to forum i dochodzę do wniosku, że uczciwa praca jest niemal nieosiągalna, a jeżeli już taka jest to jest to niezwykłe szczęście. Nie wiem czy to tylko polska specjalność okradanie siebie nawzajem..? Kiedyś tak rolowali siebie nawzajem u nas ukraińcy, ale jak widzę anglia została opanowana przez armię polskich cwaniaczków. Poduczyli się języka na wyspach i teraz spijają śmietankę rolując świerzaków. Smutne to bardzo. Wracając do zasadniczego tematu... hm... pogubiłem się.. Po co sprawdzanie zatrudnienia, karalności itp jeśli chce się wykorzystać kierowcę i prawie nic nie zapłacić..? Przecież tak naprawdę chyba chodzi o jak najszybsze zatrudnienie i ściąganie kasy za jego pracę...? Niech mi ktoś odpowie. Czy w Londynie, Anglii jest uczciwa praca dla kierowców..? I jakie należy przedsięwziąć kroki żeby nie zostać rolowanym na starcie...? Z kim współpracować w poszukiwaniu pracy i czy wogóle taki wyjazd ma sens, pomijając względy edukacyjne bo każdy wyjazd czegoś uczy...? Przy okazji pozdrawiam wszystkich draiverów którym się udało i są zadowoleni ze swojej pracy.