poniekąd «partykuła komunikująca, że wyrażony w zdaniu sąd nie odpowiada dosłownie faktycznemu stanowi rzeczy, ale jest mu w znacznym stopniu bliski, np.
1.http://sjp.pwn.pl/ Bo chyba po polsku zapomniałaś 2.Wypierdalaj z Anglii3.to piiiii to wyp.ie.rdal.ajalexandrer15 pisze:Oskarzam BIA ( Brader & Imigration Agency)o lamanie Praw Czlowieka podpisanych przez Anglie jako jedna z pierwszych krajów UE w Paryzu 1948r.Art.3,5,6,7,8,9,11,12,18,19,30:Zadnegoz postanowien niniejszej Deklaracji nie mozna rozumiec jako udzielajacego jakiemukolwiek Panstwu ,grupie lub osobie jakiegokolwiek prawa do podejmowania dzialalnosci lub wydawania aktów zmierzajacych do podwazenia któregokolwiek z praw iwolnosci zawartych w niniejszej Deklaracji. 2.Oskarzam BIA o werbowanie ludzi innych nacjonalnosci celem zastraszania i przesladowania oraz skladania falszywych oskarzen izeznan przeciwko mojej osobie. 3.Oskarzam BIA o uzycie nowej technologii przy pomocy University Cambregde i Oxford celem przeprowadzenia PRANIA MÓZGU i wpedzaniu w chorobe psychiczna (dwie pieczenie przy jednym ogniu wy zrobicie sobie experyment a my ja deportujemy jako chora umyslowo ) 4.Oskarzam BIA ze przy wspólpracy z policja próbowali zatuszowac incydent w fabryce W.Bayley w Esex . 5.Oskarzam BIA o zastraszanie , osmieszanie i ponizanie , wprowadzanie w blad opini publicznej oraz nieludzkie traktowanie . 6. oskarzam za prowadzenie wszystkich tych aspektów jak wyzej równiez kiedy bylam w ciazy idalszym znecaniu sie po dzien dzisiejszy.
alexandrer15 pisze:Oskarzam BIA ( Brader & Imigration Agency)o lamanie Praw Czlowieka podpisanych przez Anglie jako jedna z pierwszych krajów UE w Paryzu 1948r.Art.3,5,6,7,8,9,11,12,18,19,30:Zadnegoz postanowien niniejszej Deklaracji nie mozna rozumiec jako udzielajacego jakiemukolwiek Panstwu ,grupie lub osobie jakiegokolwiek prawa do podejmowania dzialalnosci lub wydawania aktów zmierzajacych do podwazenia któregokolwiek z praw iwolnosci zawartych w niniejszej Deklaracji. 2.Oskarzam BIA o werbowanie ludzi innych nacjonalnosci celem zastraszania i przesladowania oraz skladania falszywych oskarzen izeznan przeciwko mojej osobie. 3.Oskarzam BIA o uzycie nowej technologii przy pomocy University Cambregde i Oxford celem przeprowadzenia PRANIA MÓZGU i wpedzaniu w chorobe psychiczna (dwie pieczenie przy jednym ogniu wy zrobicie sobie experyment a my ja deportujemy jako chora umyslowo ) 4.Oskarzam BIA ze przy wspólpracy z policja próbowali zatuszowac incydent w fabryce W.Bayley w Esex . 5.Oskarzam BIA o zastraszanie , osmieszanie i ponizanie , wprowadzanie w blad opini publicznej oraz nieludzkie traktowanie . 6. oskarzam za prowadzenie wszystkich tych aspektów jak wyzej równiez kiedy bylam w ciazy idalszym znecaniu sie po dzien dzisiejszy.
alexandrer15 pisze:Ktos jeszcze podal mi link ze slownikiem dziekuje i za to , jak pisalam jestem tu10 lat i moge napisac cos blednie ,poniewz zadko pisze w j.polskim
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 27 gości