Postautor: kams92 » 07 paź 2012 22:20
Witam,
Jestem kobietą mam 20 lat,doświadczenie w pracy na magazynie(wykładanie towaru itp.), kelnerka,kasjerka, sprzedawca, opiekunka, Tak jak w temacie szukam pracy najlepiej w anglii ponieważ jedyny język jaki znam to angielski na poziomie B2 czyli bez szaleństw ale dogadać się dogadam i dużo rozumiem a czego nie rozumiem to z kontekstu wywnioskuję, drugi język to francuski ,ale tylko podstawy i znacznie więcej gramatyki(wiadomo szkoła uczy, jak widać nie tego co trzeba). Ale wracając do meritum, w celu spełnienia planów od miesiąca wysłałam mnóstwo cv i do agencji i bezpośrednio ,ale jak wiecie ciężko jest w polsce znaleźć dobrą agencje, a wśród \"osób prywatnych\",kogoś kto nie jest oszustem. Z agencjami angielskimi ,cóż próbuję ale widocznie moja znajomość języka nie jest na tyle komunikatywna ,a żeby ktoś się zainteresował moimi emailami łamaną angielszczyzną a co dopiero cv.
Jeżeli ktoś mógłby w jakikolwiek sposób pomóc byłabym niezmiernie wdzięczna i z pewnością po pierwszej wypłacie bym się odwdzięczyła.Zależy mi na zarobieniu pieniędzy na studia,w tym roku dostałam się na kierunek jaki chciałam ale nie byłabym w stanie się utrzymać. Nie interesują mnie, żadne eskort ani bycie panią do towarzystwa ,ponoć żadna praca nie hańbi ,ale wolałabym zacząć żywić się tynkiem ze ściany.