O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Ellyzka
Gastarbeiter

Hsbc pomoc

Postautor: Ellyzka » 05 cze 2012 12:26

Witam,
3 lata temu pracowałam na wakacje w Londynie i otworzyłam konto w HSBC. Po wakacjach nie postanwiłam go zamykać bo może mi się jeszcze przydać. Jednak nieuważnie zostawiam sobie na nim debet 4f <sic>. Za tydzień przyjeżdżam ponownie. I teraz moje pytanie : pół roku temu dostałam z baku list iż zamykają mi konto gdyż nie było ono używane przez długi okres czasu - oczywiście rozumiem. Na wyciągu z konta dalej widniała suma debetu : dalej było to 4 F. Trochę się zdziwiłam, bo myślałam że naliczyli mi odsetki które będę musiała zapłacić. Za tydzień ponownie przyjeżdżam do Londynu. Czy będę mogła bez problemu otworzyć nowe, bezpłątne konto w HSBC? Czy jeśli nie przyszło mi żadne pismo do zapłaty odsetek to znaczy że takowych mi nie naliczyli?

Lucyna21
Gastarbeiter

Postautor: Lucyna21 » 05 cze 2012 12:30

A czy to koniecznie musi byc HSBC? jest tyle innych bankow.........

Ellyzka
Gastarbeiter

Postautor: Ellyzka » 05 cze 2012 12:32

Nie, oczywiście że nie musi;) Po prostu i tak po przyjeździe chce pójść do HSBC zobaczyć jak wygląda sprawa z kontem. I wolałabym z góry wiedzieć czego się mogę spodziewać;)

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 06 cze 2012 02:00

HSBC raczej nie powinno robic problemu

Wróć do „Hyde Park”