O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
tashur
Gastarbeiter

Masażysta

Postautor: tashur » 09 maja 2012 17:22

12.05 o godz. 18 przylatuje masażysta specjalista od kręgosłupów Polak uznany przez 2200 osób uczestników 15 igrzysk polonijnych we Wrocławiu za najlepszego masażystę na świecie który chce masować charytatywnie weteranów wojennych z Afganistanu w Londynie. ma również oryginał faxu napisany do ambasady angielskiej, w którym wyrażał chęć pomocy zonie księcia Karola z problemem kręgosłupa jednak fax ten nie został przeczytany i ma o to żal do ambasady gdyż przewidział fakt skręcenia lub złamania przez nią nogi i tak tez się stało. Po tej kontuzji nadal nie jest dobrze nie jest do końca sprawna. Zdolność manualna jego szokuje profesorów medycyny i innych ludzi. Masaż jest niezwykle skuteczny i delikatny po dotyku kręgosłupa więcej wie o człowieku niż on sam o sobie, sam był chory i od tamten pory zajął się tą profesją fanatycznie. posiada telefony ludzi rehabilitowanych w Londynie gdzie rehabilitacja nie przyniosła oczekiwanych rezultatów natomiast po jego masażu czuli się znakomicie i, że nigdy takiego masażysty nie spotkali. Proszę o kontakt ze mną osoby zainteresowane z ośrodka weteranów. Mogę masować 5 osób dziennie w godzinach rannych charytatywnie. Zwiedziłem wiele gabinetów masażu w Londynie jednak nie miałem szczęścia spotkać zdolnego masażysty.
Kontakt ze mną pod nr. 0753 0976985
http://www.gawronskiandrzej.pl
mail: andrzejgawronski24@wp.pl

Starababa
Gastarbeiter

Re: Masażysta

Postautor: Starababa » 09 maja 2012 19:14

tashur pisze:12.05 o godz. 18 przylatuje masażysta.........

Mogę masować 5 osób dziennie

Kontakt ze mną pod nr. 0753 0976985
http://www.gawronskiandrzej.pl
mail: andrzejgawronski24@wp.pl

Moze zdecyduj w ktorej osobie piszesz bo nie wiadomo czy o sobie (moge masowac) czy o kim innym (przylatuje masazysta) czy to zwykle przeoczenie czy swiadomie chcezsz ludzi w blad wprowadzac kto jest kto?

Wróć do „Hyde Park”