O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
banita
Rezydent

Postautor: banita » 15 wrz 2010 13:31

ojeju drogie panie skad ta agresja? (elektorat pisu? :lol: )

przeciez kaktus napisal ze jest "wiele chetnych" wiec on wcale nie chodzi na dziwki, on im pomaga

przeciez nie dosc ze rozladowuje im napiecie (no te checi czy cos tam) to jeszcze wspomaga ich budzety domowe drobnym kieszonkowym

mnozac wszsytko to przez jego temperamant to wiecie ilu biednym kobietom on juz pomogl!? toz to medal mu sie za to nalezy i tytul od samej krolowej

kaktus ty moze zes sie z samoobrony urwal bo tam kiedys mowili ze dzwiki nie mozna zgwalcic i ty mowisz ze chodzisz na chetne dziwki :roll:
widzial ktos kiedys niechetna :?: :wink:

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 16 wrz 2010 17:24

mam nadzieje ze sam nie wierzysz w to co wypisujesz

banita
Rezydent

Postautor: banita » 16 wrz 2010 17:49

umisz czytac do konca? do czytaj tez stopki ...

Perelkos
Gastarbeiter

Postautor: Perelkos » 16 wrz 2010 20:10

o co chodzi? ,ja za swiadka!

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 17 wrz 2010 00:37

banita pisze:ojeju drogie panie skad ta agresja? (elektorat pisu? :lol: )

przeciez kaktus napisal ze jest "wiele chetnych" wiec on wcale nie chodzi na dziwki, on im pomaga

przeciez nie dosc ze rozladowuje im napiecie (no te checi czy cos tam) to jeszcze wspomaga ich budzety domowe drobnym kieszonkowym

mnozac wszsytko to przez jego temperamant to wiecie ilu biednym kobietom on juz pomogl!? toz to medal mu sie za to nalezy i tytul od samej krolowej

kaktus ty moze zes sie z samoobrony urwal bo tam kiedys mowili ze dzwiki nie mozna zgwalcic i ty mowisz ze chodzisz na chetne dziwki :roll:

Ja miałem raz niechętną. Chciała 100 EUR za full service (w hiszpani...) Udało mi się stargować do 30, zrobiła co trzeba, ale zbyt chętna nie była (jakby mnie to obchodziło ;) )

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 17 wrz 2010 13:08

banita pisze:ojeju drogie panie skad ta agresja? (elektorat pisu? :lol: )

ciekawe czy takiego samego zdania trzmal bys sie gdyby sie okazalo ze Twoja zona do niego chadza na rozladowanie napiecia :roll: :twisted:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 17 wrz 2010 13:53

boze nastepna (nie)kumata

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 20 wrz 2010 14:13

Widze ze temat budzi zywe zainteresowanie :lol:

Wróć do „Hyde Park”