masz racje zycie jest zyciem... ale dlaczego musi byc tak to wszystko brutalnie i chamsko?????? kurcze ja to chyba inaczej zostalam wychowana.. teraz sama nie wiem czy dobrze bo nie jestem zbyt przystosowana.. moi rodzice sa starej daty i zamiast wapjac mi wartosci takie jak to robili mogli mnie przygotowac do tego jak byc chamskim zeby przetrwac.... najgorsze jest to ze przez ta "dobroc i chec ratowania i pomocy itd" stracilam pierwsza fime... a dlaczego???? no walsnie.... chcialam byc za dobra chyba.... teraz przez to musialam sie no wiesz.... zmienic zasady calkowicie... powiem ze troche mnie to boli... boli ze musze byc stanowcza.... ale widze jedno... im bardziej za moja pomoc bylam kopana po tylku tym bardziej sie uodparnialam i teraz tez jestem chamska...!(choc w glebi az mnie sciska zeby pomoc.. zeby znow cos za darmo, zeby komus podac wszystko "pod nosek", "na gotowo" ale W TYM KRAJU NIE MOZNA BYC MATKA TERESA .... kurcze wlasnie zauwarzylam ze na maxa zjechalam z tematu.... ajajaj... chyba musialam to z siebie wyrzucic..... mam nadzieje ze nikomu to nie bedzie przeszkadzalo:)
P.S> a tak na marginesie... to nazywam sie Ola:D i milo mi ze ktos odpisuje jednak normalnie bez wyzwisk jakie to ja robie bledy itd itp.... zrobilo sie przyjemnie i znowu chce tu wchodzic i pisac.....(obiecuje ze nastepnym razem to juz na temat:D:D
2p.s> z markiem to jest tak jak z fajkami w liceum( tak mi sie skojarzylo) bo jak komus dajesz je caly rok na karzdej przerwie mimo tego ze sam amsz ograniczona ilosc bo podkradasz matce

to jest suuuper.. a jak RAZ JEDEN nie dasz bo serio nie masz, to juz jestes WROGIEM...DUPKIEM... SWINIA I SKNERA!!!! tylko kazdemu moze cos wypasc, cos.. no roznie moze byc.... slyszalm glosy ze mark czegos nie zrobil, cos tam olal... ale czy ktos zapytal, czy moze jest przyczyna, czy moze mu cos sie stalo?? jakis wypadek????? hmmmmmmm przepraszama Cie Marku ze porownalam to z tymi papierosami...

nie gniewaj sie
pozdrawiam was cieplutko!!!!