O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 26 sie 2008 15:59

te pewnie jeden z tych co ze Stanstead do Wroclawia w pol godziny leca :lol:

Southwest Ontario Aboriginal Health Access Centre

no jak co, glupi jestes czy co, przeciez wyraznie pisze ze Centrum Pomocy dla Aborygenów którzy maja problem z Accessem, pewnie Microsoft to tam zalozyl, za rogiem jest centrum od Excela :)

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 26 sie 2008 16:16

:lol:
Mistrzowski koment Artur79 :D

KIMDERMACHER
Gastarbeiter

Postautor: KIMDERMACHER » 26 sie 2008 16:30

artur sie zna na dowcipach, a gherbid to jest pseudo-geniusz zna sie na absolutnie wszystkim .

mam nadzieje ze pojedziesz do australii i dostaniesz od jakiegos [piii...] AAAAAborygena z tulipana .

jak sie tam nie wybierasz to mam nadzieje ze w swojej wiosce na swinta dostaniesz od polskiego aborygena tulipanem od butelki wina antolek przez duze A

PS: Ten kto sie na wszystkim zna, tak naprade sie zna na g.... Czyli jestes tak jak gonzo pomimo tego ze tylko szukasz zaczepki i teatu zeby robic offtop i wprowadzac dyskusje na g...o nie ten temat.

PPPS: who kno , maybe u right about tho cdn abo's ... I dont hang round em, I am whitre folk, I a redneck

Prosze przestac obrazac uzytkownikow forum i powstzrymaj sie z wulgaryzmami. Otrzymujesz ostrzezenie - nie wystawiaj mojej cierpliwosci na probe.

AnkaMak
Moderator

woo
Emigrant

Postautor: woo » 26 sie 2008 16:37

OMFG az oczy bola od czytania tych wypocin, ani po polsku ani po angielsku tym bardziej poprawnie pisac nie umiesz

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 26 sie 2008 16:41

KIMDERMACHER pisze:a gherbid to jest pseudo-geniusz zna sie na absolutnie wszystkim .

Na wszystkim nie. Jednak jest sporo zagadnień które mnie interesują. Wtedy staram się zaczerpnąć jak najwięcej informacji na dany temat, po to, żeby nie robić z siebie debila umiejscawiając np Aborygena w Kanadzie.

KIMDERMACHER pisze: mam nadzieje ze pojedziesz do australii i dostaniesz od jakiegos [piii...] AAAAAborygena z tulipana .

jak sie tam nie wybierasz to mam nadzieje ze w swojej wiosce na swinta dostaniesz od polskiego aborygena tulipanem od butelki wina antolek przez duze A

Większość ludzi, nawet AAAAAAAborygenów nie bawi się tak jak Ty, niemoto :D

KIMDERMACHER pisze:PPPS: who kno , maybe u right about tho cdn abo's ... I dont hang round em, I am whitre folk, I a redneck dont like shitdicks like you messing with asian hermaphrodites

Rozumiem, że jesteś słabym psychicznie, zakompleksionym ludkiem z małomiasteczkową mentalnością, który nie potrafiąc znaleźć argumentów w dyskusji próbuje ubliżać? No cóż. Są ludzie i parapety :)

Jakbym chciał zaripostować, tobym napisał, że najlepsze geny Twojego ojca spłynęły po tyłku matki, ale nie chce mi się wysilać.
:twisted:

Pwned.

KIMDERMACHER
Gastarbeiter

Postautor: KIMDERMACHER » 26 sie 2008 17:02

Tak, absolutnie sie zgadzam.

daarn i got meself poned by some (...) who think hes (...) on a internet forum. bang the monitor (...).

Daje ci pochwale, walczysz i nikomu sie nie poddajesz , chwala tobie byku

OK, jak chcesz - kolejne ostrzezenie. to juz ostatnie - jeszcze jeden post lamiacy regulamin i dostajesz zakaz pisania na pare dni.

AnkaMak
Moderator

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 26 sie 2008 17:15

Pwned by himself 8)
:twisted:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 27 sie 2008 08:02

KIMDERMACHER pisze:I a redneck

wiesniak znaczy sie ...