Ogólne rozmowy na tematy związane z mieszkaniem w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia mieszkaniowe można znaleźć pod adresem www.londynek.net/accommodation
MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 08 sie 2008 23:21

Nie wiem, podyskutuj z moja najukochansza, moze sie zgodzi :D

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 08 sie 2008 23:22

bimbo, meza sie da wychowac: tydzien bez obiadkow na stole, i bedzie sie musial nauczyc. moj twierdzi, ze on tak sam z siebie, ale nie bardzo chce mi sie wierzyc :wink:

bimbo
Emigrant

Postautor: bimbo » 08 sie 2008 23:35

Co ty Ania , moj jest antytalent do gotowania, ale tez antytalent do jedzenia.
Moze nie jesc 2 dni, nie jest smakoszem i jest mu wszystko jedno co je, jedzenie to dla niego zlo konieczne. W jego przypadku najlepszym pokarmem bylby chleb taki jak mieli hobbici we wladcy pierscieni, jedna kromka na tydzien i po klopocie.
Z jednej strony dla mnie dobrze, bo nie spedzam swojego zycia w kuchni, coby chlopu pelna miche podstawic, ale z drugiej sama nie moge rozkoszowac sie jedzeniem a ja jestem koneserem.
Zostaje mi tylko restauracja, a czasem fajnie by bylo zjesc cos extra w domku przy swiecach.

Moze wiec zaprosze Panstwa Marc`ow do siebie, my kobiety sobie poczekamy a Marc upichci cos mniam mniam :)
marzenie

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 08 sie 2008 23:39

bimbo pisze: jest mu wszystko jedno co je, jedzenie to dla niego zlo konieczne

ZARTUJESZ?!?!?!? jedzenie to jedna z najwiekszych przyjemnosci w zyciu! no dobra, moze dla mnie, ale ja jestem smakosz i pasibrzuch, pewnie dlatego :P

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 08 sie 2008 23:39

:P :P :P

No dobra, czemu od razu marzenia... W sumie kiedys mozemy zajrzec :)

bimbo
Emigrant

Postautor: bimbo » 08 sie 2008 23:46

no to tak jak ja, jak sie dorwe to ciezko mnie odpedzic, a wszelkie salatki to dla mnie obled.
A moj chlop czasem przy jedzeniu zabiera mi talerz i mowi: przestan bo ci zaraz bedzie niedobrze i tak sie konczy wspolny obiad :lol:
no i za godzine: a nie mowilem :!:
Ale powaznie moj misiu taki niejadek, szkoda, ze on juz taki duzy, bo inaczej w knajpie placilabym dziecinna porcje

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 08 sie 2008 23:52

salatka? aaa, to to zielone, ktore zabiera porzadnemu jedzonku miejsce na talerzu... moj chlop tylko powtarza: nie powinnismy tyle jesc, jemy zbyt kaloryczne potrawy i takie tam. sam wazy przeszlo 120 kg i dalej wcina; cale szczescie, bo inaczej to ja bym byla obzartuch w domu

bimbo
Emigrant

Postautor: bimbo » 09 sie 2008 00:29

Ty przynajmniej zapchasz sie np. ziemniakami i miesem a ja ziemniakami , miesem i 3 kg glowka kapusty. Czasem czuje, ze nie juz mam dosc, ale i tak dojem. Normalnie bulimia bo potem mam wyrzuty jaka jestem glupia.
Weekend sie zbliza, standardowo rosolek bedzie.
Ale teraz to juz ide spac, trzymcie sie

Wróć do „Mieszkanie”