o no w koncu nauczylas sie z google kozystac - to ze dzieki starej babie to juz inna bajka ...
przeciez pisalem ze pracuje wiele lat w jednej firmie wiec nie wiem skad ta wznieta tym ze nagle to odkryalas? wystarczylo londynek poczytac
jak podawalem ta informacje to pisalem rozniez ze praca w jednej firmie przez wiele lat nie oznacza pracy na tym samym stanowisku ale niektorym widac ciezko to pojac
wielokrotnie rowniez pisalem ze ja jestem jedynie kierownikiem a user dyrektorem wiec to kolejna nie tajemnica ktora odkrylas w fanfarach
no i glowna oblelga - skonczylem szkole pcimiowata - w tym momencie nie pozostaje nic jak rozesmiac sie jak Ace Ventura ... (btw tez o tym pisalem na forum)
no skonczylem i co? przeciez do podnoszenia szlabanu nie ma znaczenia jaka szkole skonczylem (polecalbym jednak troche wiecej google zeby zapoznac sie z tym co to za szkola aczkolwiek nie zalezy mi na tym jak bedziesz miec o niej opinie bo po co)
za bardzo nie wiem o co ci chodzi piszac ze sie rozpisuje jak sie bronie? ja sie bronie? przed kim? przed toba? po tym jak cie znowu rozlozylem w innym temacie? i to ja sie bronie czy ty ujadasz lezac? przykre bo okazlo sie ze jestes osoba pozbawiona klasy i honoru. z piedestalu spadasz na dno - chamskie wrzuty ainie to zapoczatkowaly - czyli wtracajac w to wniosek darka wychodzi ze ja jestem kaczynski a ty tusk phi
teraz nie pozostaje ci juz nic innego jak wrzucenie linkow z nk i fb, rozmiar mojego buta i fiuta
+
- nie 15 minut po dzwonku tylko godzine i 15
- znalazlas juz ten przyklad jak cokolwiek udalo ci sie mi udowodnic? szczekaj dalej
- wyzywajac wszystkich od idiotow wyzywasz i mnie
- wysmiewam sie z fantazji erotycznych usera a nie faktu ze moze byc dyrektorem - bo wiesz sa ludzie w hierarchi wyzej od ciebie
nudzi mnie obrzucanie sie z toba blotem, wole se slac k.. i h.. z darkiem bo w jego przypadku jest to przynajmniej dyskusja 2 osob ktore maja inne zdanie na ten sam temat a w twoim ... nie wiem co. skonczyly ci sie jakiekolwiek merytoryczne argumenty w dyskusji na temtat wiec jedziesz po tym kto jaka szkole skonczyl i co robi w zyciu bo oczywiscie szkola ktora ty skonczylas jest najlepsza, jedynie twoja praca jest fantastyczna, najwiecej platna i o wogole ah i oh
powywyzszaj sie jeszcze troche nad wszystkimi, podbuduj swoje ego ze jestes najlepsza ... dopoki znowu ktos ci nie udowodni ze sie mylisz