alex308 pisze:a facet??? skoro przez 5 lat nie dalo rady znalezc jednego porzadnego to nie wiem czy tutaj sie uda:) zobaczymy:)
co to znaczy zainwestuj w appearance? ze co? ze bedzie mi latwiej prace znalezc jak bede ladnie wygladac???
aina24 pisze:choc by nie wprowadzac kogos w blad prawo ang troche rozni sie od pl i nie mowie,ze jak np dom na faceta zapiasny to kobieta nie ma zadnych praw w chwili rozstania... sa pewne szczegoly o ktore trzeba tylko zadbac, ale to juz dluga i inna historia i lepiej jak faceci o tym nie wiedza
marekleyton pisze:aina24 pisze:choc by nie wprowadzac kogos w blad prawo ang troche rozni sie od pl i nie mowie,ze jak np dom na faceta zapiasny to kobieta nie ma zadnych praw w chwili rozstania... sa pewne szczegoly o ktore trzeba tylko zadbac, ale to juz dluga i inna historia i lepiej jak faceci o tym nie wiedza
hmm to już nawet nie wyrachowanie...moj dziadzio powiedziałby na to ................
ale co mnie to....
alex308 pisze:smiac mi sie chce, fajnie na tym forum jest:)
ale do rzeczy, nie uwazam zeby okazjonalne kupowanie skarpetek w primarku robilo z ludzi dziada. nie zamierzam sie chowac po katach tylko dlatego ze musze oszczedzac. oby do wyplaty, jeszcze 4 tyg ale przez ten czas musze przezyc za grosze:/ dziekuje za rade odnosnie karty oyster, przyda sie:)
co do pokoju, w styczniu bedzie ze mna mieszkac kumpela wiec bede placic polowe tylko:)
a facet??? skoro przez 5 lat nie dalo rady znalezc jednego porzadnego to nie wiem czy tutaj sie uda:) zobaczymy:)
co to znaczy zainwestuj w appearance? ze co? ze bedzie mi latwiej prace znalezc jak bede ladnie wygladac???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 13 gości