O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
kozbierski
Troll

Postautor: kozbierski » 21 wrz 2011 13:21

Chciałem pół świniaka przewieżć z Wejherowa do Londynu, wozi ktuś świniochy :D

banita
Rezydent

Postautor: banita » 21 wrz 2011 14:13

no to juz nie pamietasz jak ja ci wiozlem twoja swinie?

ale na polowke to wygladala tylko jak sie zginala na parkingu placac za przejazd

kozbierski
Troll

Postautor: kozbierski » 21 wrz 2011 20:54

A no pamiętam jak mi wiozłeś swoją matke :)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 22 wrz 2011 09:52

co mlode cie nie chce to tylko stare ci zostaly biedaczek ... dales chociaz rade?

kozbierski
Troll

Postautor: kozbierski » 22 wrz 2011 11:55

narazie Trollu nie chce mi sie z Tobą gadać

Banita specjalnie do Ciebie:

Karmić trolla, czyli podpuszczać go, wdać się z nim w kłótnie itp. Jest takie powiedzenie "Nie rozmawiaj z trollem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" ;].

banita
Rezydent

Postautor: banita » 22 wrz 2011 12:01

tiaaa myslales leszczyku ze zapodasz tekscik obrazajacy moja mamusie i zrobisz tym jakies wrazenie? masz racje ze doswiadczenia to ci jeszcze duuuuzo brakuje dlatego niech dalej nie chce ci sie gadac (kazda wymowka jest dobra)

izuizu
Gastarbeiter

Postautor: izuizu » 16 gru 2011 20:29

Polecam firme EUROPACZKI! Wysylalam wieksza ilosc pazcek (6szt. po okolo 20-25kg, razem 125kg) za pierwsza paczke do 30kg placilam £ 30 a potem tylko 60p za kg. Firma jest naprawde solidna i dba o klienta. Odebrali moje paczki tego samego dnia. Usluga jest od drzwi do drzwi, nie musialm dzwigac ciezkich paczek. Kurier zadzwonil od razu po zlozeniu zlecenia ii podal kiedy moge sie go spodziewac, zadzwonil takze pol godzinki przed przyjazdem nie musialam spedzac calego dnia w domu czekajac. Paczki dotarly do polski przed czasem i tez rodzice zostali poinformowani dzien wczesniej w jakim czasie moga sie spodziewac kuriera. Przesylalam w jednej paczce delikatne sklane naczynia, biorac pod uwage ryzyko ze moga zostac potluczone. Tymczasem moze to tylko kwestia tego ze dobrze je zabezpieczylam ale nic nie zostalo uszkodzone (to dowod ze ostroznie obchodza sie z przesylkami). Naprawde jestem bardzo zadowolona z uslug tej firmy i wszystkim polecam.

xxzellaxx
Gastarbeiter

Postautor: xxzellaxx » 23 cze 2013 20:51

NIGDY PRZENIGDY NIE ZAMAWIAJCIE EURO-PACZKI
Zamowilam na piatek ta firme i dzwonilam do szefa kiedy moge oczekiwac kierowcy. stwierdzil ze o 20, minely 2 godziny dzwonilam pytalam sie pan odpowiedzial ze bedzie za godzine. zadzwonilam kolejny raz, odebrala opryskliwa pani z zarzutem ze przeszkadzam jej w spaniu. dodam jeszcze ze we wtorek mam samolot, dzis jest niedziela, i jak dzwonilam tak dzwonie i nikt nie jest w stanie odebrac telefonu. 2minuty temu odebrala ta sama opryskliwa pani i stwierdzila ze kierowca nie dojedzie do portsmouth, nie podajac zadnego powodu a tym samym zostawili mnie na lodzie z 50kg bagazu. firma nie warta zadnego zaufania

Wróć do „Hyde Park”