O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 04 sie 2008 18:21

bo pismaki z takich podrzednych gazet wyciagaja najbardziej skrajne opinie i reakcje zeby miec "goracy" temat na lichy artykul. Ja mieszkam z muzulmanami i nie przeszkadza im moja wieprzowina w wspolnej kuchni a moj facet nawet czasami sie skusi na sprobowanie czegos fajnego....
Wiec......wiecej rozmow z ludzmi mniej czytania glupawych artykulow... :wink:

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 04 sie 2008 18:25

Wszystko jest wzgledne, tak jak mowisz. Dopoki nie dochodzi 'do rekoczynow', to mozna sobie tak mowic, nie widze w tym nic zlego. Tak samo jak ortodoksyjny katolik pojdzie na plaze pokontemplowac, moze sie oburzyc paniami opalajacymi sie topless.
Co do czytania Koranu, to moj kolega czytal. Dostal od jakiegos muzulmanina w autobusie, po dlugiej rozmowie o wierze.

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 04 sie 2008 19:30

tresc oryginalnego postu:

Temat: Polko sprawdz ile jestes warta :)

link

Tak oceniaja was wasi chlopcy

Jak bardzo szanuje zwyczaje panujace w innych kulturach, uwazam ze podobny 'przelicznik' oraz - szczegolnie - tekst temu towarzyszacy jest obrazliwy dla uzytkowniczek forum. nastepnym razem jesli znajdziesz cos zabawnego w sieci, wrzuc do tematu z dowcipami - bez komentarzy jak powyzszy.

AnkaMak

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 04 sie 2008 19:35

Artur zabawne to moze i by bylo, ale user....56, ktory juz wielokrotnie wypowiadal swoje zdanie na temat Polek, przegial jak dla mnie. niech je sobie ma to swoje zdanie - wypaczone, ale jego - ale poczulam sie szczegolnie urazona komentarzem 'tak oceniaja was wasi chlopcy'. smieszne to nie bylo, zapewniam Cie.[/b]

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 04 sie 2008 20:11

Duzo moich znajomych ma ten link w opisie na gg, a takze jest on na wielu forach itd. Jesli maja go chlopacy ktorzy maja dziewczyny i podaja 'parametry' swoich love, to nie mam racji jesli pisze 'tak oceniaja was wasi chlopcy' ?
AnkaMak, znowu popadasz w paranoje :) Radze troche melisy sie napic i nabrac wiekszego dystansu :)
Pozatym jako moderator powinnas sie kierowac obiektywizmem a nie 'jak dla mnie'

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 04 sie 2008 20:18

user, juz ci kiedys mowilam, co mozesz zrobic ze swoimi radami. 'fajnych' masz znajomych masz tak w ogole, nie zazdroszcze ich dziewczynom. moj maz nie uwaza tego za zabawne, a to jest mezczyzna, nie chlopiec z liceum.

BTW netykieta i szacunek do kobiet to nie jest moj wymysl, wiec przestan mi mowic co powinnam, a co nie. mozesz mowic swojej kobiecie co ma robic, jesli wam obojgu to odpowiada, ale na forum - troche kultury.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 04 sie 2008 20:30

Na szacunek trzeba sobie zapracowac. To nie jest cos co sie od razu nalezy, bo sie jest kims tam.

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 04 sie 2008 20:33

no to mamy rozne zdania na ten temat, bo ja szanuje wszystkich ludzi. do czasu az udowodnia, ze im sie szacunek nie nalezy.

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 05 sie 2008 10:12

fakt, usercostam przegina od dawna z tekstami o polkach, gdyby kazda inna osoba wkleila ten link i nie dala kretynskiego tematu to pewnie Anka by przeszla obok tego obojetnie, bo jak dla mnie to fajny kawal, nawet pisze na stronie ze to sa jaja. Aha, próbowalem wysróbowac wynik i wyszlo ze 16to letnia blondynka jest najwiecej warta :P

http://camels.evilsun.org/

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 05 sie 2008 10:30

Arturku, gdyby wklejono to do tematu z dowcipami - OK. Pod osobnym tematem - 'patrzcie co znalazlem w necie, niezle jaja' - OK. Ale i temat i komentarz mnie lekko mowiac zdenerwowaly. user przegina juz od dawna, nie jest to smieszne i mam juz tego dosyc. nie dalam za to ostrzezenia - bo to by bylo przegiecie w druga strone - ale usunelam glupi tekst. smiejmy sie razem - ale chamstwo nie jest zabawne.

Immona
Gastarbeiter

Postautor: Immona » 05 sie 2008 12:39

Mnie rozśmieszyło. Potrafię zrozumieć, że kogoś może zdenerwować w kontekście mizoginizmu niektórych userów. Ale szczerze mówiąc świetnie się bawię za każdym razem, gdy jakiś facet toczy pianę z ust na myśl o Polkach wybierających obcokrajowców i z satysfakcją się patrzę na to, jak do niektórych panów może powoli dociera, że nie są tacy wspaniali i że muszą coś ze sobą zrobić, żeby być konkurencyjnymi na międzynarodowym rynku.
Nie obrażając tej części polskich mężczyzn, która to część i tak się nie obrazi, bo będzie wiedziała, że to nie o nich, statystyczny polski mężczyzna spoza kręgów... no, bardziej obytych :) nie przykłada należytej wagi do wyglądu i higieny i jest rozpaczliwie niesprawny w grach zwanych romantyzmem i adoracją oraz ma do kobiet podejście roszczeniowe.
Myślę, że jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju Arabów, to oni wygrywają właśnie tą adoracją. W ich kulturze jest to oczywiście gra, ale nie mogą jeść, nie mogą spać myśląc o tobie, jesteś ich księżniczką, twoje oczy jak gwiazdy i jak ich nie chcesz, to się zabiją. Traktowanie tego na serio to naiwność, ale rozumiem, że wiele polskich kobiet potrzebuje sobie radykalnie odreagować fakt, że nikt ich nigdy nawet nie zaprosił na kolację przy świecach, choćby polegała na postawieniu dwóch tanich tak zwanych podgrzewczy przy przygotowanym przez mężczyznę oczywiście makaronie z sosem do makaronu ze słoika. :D

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 05 sie 2008 12:45

Immona - sek w tym, ze to tych najwiekszych pieniaczy wlasnie inc nie dociera :lol: lepiej winic 'puszczalskie' Polki, niz przyznac, ze cos sie zle robi, nieprawdaz?

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 05 sie 2008 12:52

Hm, a dlaczego spodziewacie sie ze do nich ma cokolwiek dotrzec?
Przeciez oni sa tacy wspaniali, pozbawieni wad, ta cala Anglia stoi jeszcze tylko dzieki nim, Polki sa puszczalskie a Anglicy to glaby ktorzy nie chca sie uczyc polskiego :lol:

Zobaczcie jaki swiat wedlug nich jest prosty i poukladany. Po coz go komplikowac? :D

czarnas
Emigrant

Postautor: czarnas » 05 sie 2008 14:39

Rety co za post?!!!! az mi się słabo robi,nic dziwnego że stworzył go user!!!! Coż za dobitnie wnerwiający człowiek bez tupetu!!

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 05 sie 2008 15:04

Powinnas sie denerwowac na dziewczyny o ktorych pisze, gdyby sie tak nie zachowywaly to by nie bylo moich tekstow :)

Wróć do „Hyde Park”