O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 23 cze 2008 15:01

Nie szkoda Ci czasu? Przecież Trolle ignorują to czego pojąć nie mogą, lub jest to sprzeczne z ich zawężonym światopoglądem :lol:

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 23 cze 2008 22:28

Haha boli Was to,że znajduję na forum sprzymierzeńców..

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 23 cze 2008 22:40

kurde, najgorsze ze wychodzi w tym wszystkim taka bezsensowna cecha Polakow jaka jest generalizowanie.....

Endek...nie wszyscy w UK to popegeerowskie dzieci (a nawet jesli, to czemu uwazasz ich za gorszych??) i nie wszyscy chodza w bluzach z kapturem (a jesli nawet to co, to swiadczy o ich stanie umyslowym??)

no i nie wszystko co powiedza ludzie pokroju Endeka i Gonza jest do bani...
tylko niestety chlopcy zrobiliscie sobie juz taka opinie ze niewielu juz dokladnie czyta co piszecie...

Obie strony generalizuja i nie daja sobie szansy na to ze moga miec racje...
ale widac taka negatywna to strona bezimiennego internetu... :roll:

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 23 cze 2008 22:46

Nie wszyscy to popegeerowskie dzieci ale wiem jak rozpoznać popegeerowskie dziewczęta...Łatwo się dają skręcić Ciapakom albo Murzynom myślac,że złapały Boga "za nogi".Jak dla mnie prawdziwe Polki mieszkają w Polsce i mają facetów Polaków.

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 23 cze 2008 22:51

Jak zwykle gadasz głupoty, z tego co widziałem, wiele lasek "lecących na `innych`", to tzw "panienki z dobrych domów".
Natomiast, jak to obraźliwie napisałeś, "panny z wiosek" najczęściej wolą właśnie swojskich Józków z wąsem.
Widzę, że po prostu wyłazi z ciebie młodzieńcza frustracja, bo pewnie w rodzinnej wiosce żadna panna na ciebie nie chciała nawet splunąć i nocami wymykałeś się do chlewika aby się rozładować :lol:

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 23 cze 2008 22:51

nie dasz rady mnie sprowokowac :lol:
jak dla mnie to mozesz miec kazde zdanie o kobietach wchodzacych w zwiazki z nie Polakami tylko znow generalizujesz nie majac ZADNEGO pojecia o temacie
ale niech ci bedzie.... :wink:

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 23 cze 2008 23:59

Gonzo pisze:Jak dla mnie prawdziwe Polki mieszkają w Polsce i mają facetów Polaków.

Czas zdac paszport :cry:

BTW: mnie tez sie nie podoba nazywanie mnie 'dzieckiem bolszewikow i homosoviety' - jak to endek ujal (mama i tata chyba by sie obrazili)Ciekawe, ze ludzie obrazaja innych w taki sposob - taki endek - co on wie o kimkolwiek tutaj? Co my o nim wiemy? ze mu sie ubzduralo partie prawicowo-prawicowa zakladac wsrod emigrantow, a jak go wysmiali, to zabral zabawki i niby idzie do domu, ale jeszcze sie poprzezywa na odchodne. Ej, nieladnie...

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 24 cze 2008 00:19

Anka, na szczescie takich pseudo Polakow opluwajacych swoich rodakow jest niewielu (wbrew temu co im sie roi w ich glowach) ale coz....lekarz kazal przytakiwac, wiec przytakuje :wink:

nie pozbywaj sie tak szybko swojego paszportu,jeszcze moze ci sie przydac albo twojemu partnerowi (niewiem jakiego jest pochodzenia)
i tak juz jestesmy dziwkami sprzedajacymi sie wiec niech bedzie chociaz za cos....a polski paszport jest przeciez w cenie :lol:

ech zycie.....

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 24 cze 2008 00:30

mezowi moj polski paszport bardzo sie przyda, w koncu po to sie ze mna ozenil :lol: chociaz ostatnio cos zalega ze splatami (rozlozylam te £5K na raty), no ale powoli odrabia w polu.

na szczescie masz racje, kaslawko, nie wszyscy Polacy sa takimi... dziwnymi ludzmi, codziennie sie o tym przekonuje.

na marginesie: jak tam potomstwo?

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 24 cze 2008 00:40

no potomstwa jeszcze nie posiadam ale ku uciesze Gonza i jemu podobnych moze narobie jakis slicznych sniadych bobaskow i wszystkich ich przywioze do Polski, a co mi tam!!! :lol:

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 24 cze 2008 00:42

Ja planuję moją Skośnooką też zabrać do Polski :) W przytulnym domku na Kamiennej Górze znowu zapanuje gwar i rozkoszny bałaganik :)

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 24 cze 2008 00:47

Gherbid...jesli my jestesmy dziwkami to kim ty bedziesz w opinii niektorych :lol:

zabierz zabierz....troche rozkosznego balaganu wyjdzie Polsce tylko na zdrowie :wink:

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 24 cze 2008 00:54

jak to kim bedzie gherbid? gosciem, ktory przywiozl narzeczona z Tajlandii, w dodatku narzeczona byla kiedys chlopcem, bo takie rzeczy sie tam wyrabiaja :P
kaslawka - to Ty jeszcze nie masz szesciorga mieszanych dzieciaczkow? cos sie slabo staracie...

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 24 cze 2008 00:55

A co mnie obchodzi co sobie będą myśleć. Dobrze wiem, że będą oczy sobie wypatrywać i ślinić w myślach, dobrze tak, frustracikom :)

AnkaMak, masz rację, przeciętny burak pokroju Gonza nie odróżni Koreanki od Tajki, Japonki od Chinki... Po prostu przerośnie to jego siły :)
A mi to i tak wisi. Choć mój Nefrytowy Poranek i tak zabija urodą, ciężko będzie komuś twierdzić że to chłopiec po "tuningu" :wink:
Ostatnio zmieniony 24 cze 2008 01:00 przez gherbid, łącznie zmieniany 1 raz.

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 24 cze 2008 00:56

no w planach jest pilkarska jedenastka...stwierdzilam ze wspomoge moj kraj nowa krwia...bo z Leo czy bez niego to my do niczego nie dojdziemy.... :lol: :lol:

a ty co pijesz do moich staran, a jak u ciebie moja droga MEZATKO?? :wink:

Wróć do „Hyde Park”