O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 13 cze 2008 10:17

...kto z was za rok bedzie pamietal o tym fakcie...?
...burza w szklance wody ...
... to jest sport, tu wychodzi sie na boisko po to zeby wygrac, byc lepszym, jesli tego sie nie robi znaczy ze nie zrobilo sie wszystkiego zeby wygrac - czyli wina jest tylko po naszej stronie... to jest sport, ci ktorzy mieli z nim kontakt nie jako widzowie to rozumieja... widzowie?...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 13 cze 2008 11:08

GONpsieZO podly gadzie jak smiesz twierdzic ze sedzia ukradl nam mecz? przeciez gdyby nie opluwany przez ciebie brazylijski zdrajca to nie byloby zadnego remisu tylko bysmy przegrali. teraz juz zero "blyskotliwych" komentarzy nt pochodzenia pilkarzy? no napisz cos prosze ...

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 13 cze 2008 13:26

Jak śmię twierdzić,że Howard ukradł nam mecz?Jak śmiesz przeczyć setkom tysięcy kibiców,prawie wszystkim polskim portalom a nawet odczuciom polskiego Premiera,który miał ochotę gościa zabić jak sam to przyznał w wywiadzie.Masz nas wszystkich za idiotów sugerując,że coś nam się przewidziało??
Oprócz Howarda,któremu Policja w UK zamierza przyznać ochronę i Tobie przy okazji kibice powinni skopać d_u_p_s_k_o.

"Polscy kibice nie zamierzają przebaczyć angielskiemu sędziemu Howardowi Webbowi rzutu karnego podyktowanego dla Austrii w 93. minucie spotkania biało-czerwonych ze współgospodarzami Euro 2008. Znają już jego numer telefonu, e-mail i adres jego domu w Rotherham. Wyrok jest znany - "Webb musi umrzeć". "
http://www.euro2008.wp.pl/kat,1728,wid, ... omosc.html

"Wczoraj wieczorem mówiłem zupełnie inaczej, chciałem zabić (...) dobrze wiecie kogo, jak każdy polski kibic. No, ale dzisiaj trzeba wrócić do normy, do właściwej formy" - powiedział premier.

http://www.euro2008.wp.pl/wid,10052329,wiadomosc.html

banita
Rezydent

Postautor: banita » 13 cze 2008 13:38

jakbys nie mial eha zamiast mozgu to bys zrozumial o co chodzilo w moim pytaniu - ja nie sugeruje wszystkim, ja sie zwraram tylko do ciebie. to nie wszyscy krzyczeli ze Roger nie powinien dostawac paszportu tylko ty. a teraz krzyczysz ze mecz ci ukradl sedzia? przeciez wg twojego toku rozumowania (buahhha czego?) Rogera tam w ogle nie powinno byc wiec nie mogl strzelic tej bramki dlatego sedzia meczu nie ukradl ... dotarlo?

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 13 cze 2008 13:58

obstawiam, ze nawet jak napiszesz to 20 razy z postu na post coraz prostrzym jezykiem (jezeli wogole mozna) to i tak nie dotrze...

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 13 cze 2008 15:08

Polacy po prostu nie umieja grac. Mogliby sie z tym pogodzic w koncu ;)

4rtur
Gastarbeiter

Postautor: 4rtur » 13 cze 2008 16:04

brain pisze:obstawiam, ze nawet jak napiszesz to 20 razy z postu na post coraz prostrzym jezykiem (jezeli wogole mozna) to i tak nie dotrze...

Podolski beeeeeeeee, Roger cacy ;) no bo przeciez jak na nasza korzysc to dobrze i wszystko jest OK ale jak cos nie pomysli to juz zle...

szkoda karmic trola i tyle.

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 13 cze 2008 20:38

"to nie wszyscy krzyczeli ze Roger nie powinien dostawac paszportu tylko ty"

A w którym to poście tak napisałem?Proszę o podanie dowodu bo jakoś sobie nie przypominam a nawet przejrzałem archiwum 2 msc. wstecz i nic takiego nie znalazłem.Może coś przeoczyłem..?Jeszcze raz proszę o dowód takiej niby mojej wypowiedzi.

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 13 cze 2008 22:44

...no i polski premier sie popisal...

Euro 2008 - Polish PM "wanted to kill"

Eurosport - Fri, 13 Jun 17:00:00 2008

Howard Webb could get police protection after Poland's prime minister admitted he felt like he "wanted to kill" following the English referee's decision to award an injury-time penalty that allowed Austria to snatch a 1-1 draw at Euro 2008.

z calym szacunkiem dla innych dziedzin w ktorych sie prusza Pan Premier RP.. ale w tej zachowal sie jak.... no wlasnie jak mozna to skomentowac...

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 13 cze 2008 23:36

Jak to można skomentować...a no tak,że bardzo dobrze powiedział,bo po pierwsze szczerze a po drugie myślał tak samo jak miliony innych Polaków.To mu zapewne przyniesie jeszcze większe poparcie.
Niech do tych angielskich zakutych łbów w końcu dotrze,że my prawdziwi Polacy w Polsce mamy dosyć ich zakłamania,fałszerstwa i zdrady.Żarty się powoli kończą.Jak tak dalej pójdzie to zbratamy się z Niemcami jak to nieomal nie doszło do tego przed WW2 bo lepszy Niemiec niż Anglik-zdrajca. Rozpierdzielimy tą Wyspe ucząc tych fałszywych gnojków pokory.Zaczniemy od wbicia im do głów,że normalną stroną po której się jezdzi to prawa strona a nie lewa itd..

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 14 cze 2008 00:52

...to prostacka prowokacyjka ze az boli...
...a, nie zapomnij dac na msze w tej intencyji u ''ojca'' rydzykowskiego...
...''my'' prawdziwy polaczku...

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 14 cze 2008 00:59

No i co,że prostacka?Taki właśnie miał być ten komentarz-prostacki.Jaki sędzia taki komentarz.

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 14 cze 2008 01:45

do kazdego ktory produkuje sie na forum i podpisuje sie, deklaruje czy tez chcialby smierci tego sedziego... czy wam sie przypadkiem nie P.O.P.I.E.R.D.O.L.I.L.O w waszych mozdzkach? nawolywanie do do zabicia kogos... ? co to k...a jest ? Europa Srodkowa czy jakis bantustan?

Wróć do „Hyde Park”