O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Davemanu
Gastarbeiter

Re: www.dobrykredytuk.co.uk

Postautor: Davemanu » 22 sie 2013 19:43

sarahnora pisze:Głupota????

Czyli skorzystanie z kredytów na 100% wartosci mieszkania (bez wkładu własnego) to głupota? Nikt nie zmusza Pana do czerpania korzyści z atrakcyjnych produktów finansowych i zabezpieczenia sobie przyszłości.

Z tego co się orientuje to kredyt na 100% może dostać tylko osoba pracująca w Polsce.
Dla nas bardziej realne są kredyty z własnym wkładem i to niemałym.
Tak z 30 %.

No chyba, że coś się zmieniło ?

sarahnora
Gastarbeiter

www.dobrykredytuk.co.uk

Postautor: sarahnora » 23 sie 2013 14:55

Kredyty na 100% wartości na mieszkania w Polsce dla Polaków pracujących w UK sa dostepne od kilku lat. Może pytał Pan w banku, który wymagał akurat 30% wkładu własnego. Lub doradzał Panu ktoś dalece nierzetelny...
My znamy banki oferujące 100% finansowania. Niestety rok 2013 moze byc ostatnim, w którym takie produkty są oferowane. Na wszystko mają wpływ obostzrenia unijne dotyczace bezpieczenstwa kredytowego, co niestety sprawi, że o takie kredyty bedzie trudniej :/ Jesli ma Pan pytania, proszę zadzwonic do nas nawet dzis do godziny 18 pod numer 0208 899 6219.

Ma pan na oku jakas nieruchomość?
PS
Radzimy największe miasta np. Gdańsk.

sarahnora
Gastarbeiter

Kredyt hipoteczny

Postautor: sarahnora » 23 sie 2013 14:58

Możliwe jest również, że takich kredytów niedługo juz WCALE nie będzie :/ Osłabi to popyt i podaz kredytów, ceny nieruchomości spadna o kilka procent. To jeden ze scenariuszy.

user1831635
Emigrant

Postautor: user1831635 » 24 sie 2013 17:35

A ja mam do sprzedania dom w Polsce i nie mogę go sprzedać. Są tacy co by chcieli kupić ale ich nie stać, albo bank nie chce im udzielic kredytu :cry:

sarahnora
Gastarbeiter

www.dobrykredytuk.co.uk

Postautor: sarahnora » 30 sie 2013 00:37

Jest wystawiony gdzieś w internecie? Niech Pan poda link. Może my kogos znajdziemy.

piterbb
Gastarbeiter

Postautor: piterbb » 19 kwie 2014 10:49

Też szukam kredytu hipotecznego. Myślicie, że pracując w UK dostanę taki kredyt w Polsce. Sprawdzałem na http://www.ehipoteka.com.pl i mam zdolność kredytową na około 900 tys zł :)

Bloom15
Emigrant

Postautor: Bloom15 » 23 paź 2014 07:40

Ja kupowałam w ten sposób kilka lat temu mieszkanie w Gdańsku, w dzielnicy Wrzeszcz. Nawet nie byłam w Polsce, żeby je obejrzeć przed zakupem, wszystko zrobił za mnie przedstawiciel. Najpierw tylko poczytałam sobie o dzielnicy na tej stronie: http://wrzeszcz.trojmiasto.pl/, potem obejrzałam zdjęcia mieszkań, ale nie te zrobione przez developera, tylko przez mojego reprezentanta. Gdy już wybrałam to, które chciałam, to dokumenty przesyłaliśmy za pomocą firmy kurierskiej. Trwało to około dwóch tygodni, ale byłam zadowolona. Mieszkanie tez okazało się takie, jakim przedstawiały go fotografie.

Monkey234
Gastarbeiter

Re: Kredyt hipoteczny

Postautor: Monkey234 » 05 lis 2014 11:18

sarahnora pisze:Możliwe jest również, że takich kredytów niedługo juz WCALE nie będzie :/ Osłabi to popyt i podaz kredytów, ceny nieruchomości spadna o kilka procent. To jeden ze scenariuszy.

Kredytów hipotecznych, że nie będzie? Dobre sobie wejdź sobie na pierwsze lepsze forum kredytowe do działu z kredytami hipotecznymi - http://www.forum-kredyty.pl/forums/kred ... oteczne.2/ liczba ofert i różnego rodzaju kredytów jest ogromna, a liczba chętnych jeszcze większa, wniosek? Żaden bank z tego nie zrezygnuje bo to defacto pożyczki, dość dobrze zabezpieczone.

Wróć do „Hyde Park”