O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 04 maja 2013 20:08

jankowal pisze:wiesz co ogórek, boli ciebie tak, bo ty najszybciej jak jechałeś w ostatnim czasie to metrem, a dobre auto to widzisz u bogatych anglików i zazdrość ciebie ściska, bo wiesz już że nigdy do takiego nawet nie wsiądziesz chyba że wygrasz w lotka

Dodaj jeszcze ze nie stac go na buty :lol:

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 05 maja 2013 11:21

Chyba zacznę handlować używanymi ciuchami, by mieć BMW 5 cioś tam...
Widzisz synek, dla mnie jazda samochodem 200km/h to sprawa szofera czyli furmana który jakieś tam ogórki wozi.
Może też zapakuje opla kadeta ciuchami opsss. tiry ciuchami zapakuje i zawiozę na bazary, znaczy sklepiki w domu, znaczy hurtownie...
Ależ ty śmieszny jesteś. To co teraz wozisz, że mieści się w BMW?:))) telefony komórkowe z demobilu czy nadal ciuchy?

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 05 maja 2013 11:26

Zapomniałem użyć funkcji cytuj, więc tu wkleję:
wiesz co ogórek, boli ciebie tak, bo ty najszybciej jak jechałeś w ostatnim czasie to metrem, a dobre auto to widzisz u bogatych anglików i zazdrość ciebie ściska, bo wiesz już że nigdy do takiego nawet nie wsiądziesz chyba że wygrasz w lotka

Wiesz, po twoich postach, to jestem w stanie uwierzyć, że handlujesz ciuchami używanymi. Nic więcej, a studia a tym bardziej ekonomię to uczyłeś się może ale na bazarze.
Świadczy o tym ubogi język: "bogatych anglików", "wygrać w totka" i inne.
Jak już kiedyś napisałem, chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy.

ps. i nie chodzi o formę osadnictwa jak tu jest wymieniona (wieś) ale o charakter człowieka.

Wróć do „Hyde Park”