aina24 pisze:a po co to tak zaraz od kurew wyzywac..
prawda jest taka, ze jak ktos ma siedziec w domu bez pracy bez dochodow to lepiej jak idzie i do takiej za £4 bo nie ma wyboru... a ku.. to zupelnie inne 'prace' wykonywuja...
Można iść na bezrobotne.
A co do pracy to moim zdaniem, problem to nawyk z Polski, gdzie pracodawca to niemal święta osoba dając chleb powszedni:)
Polacy to wiedzą i wykorzystują, im ktoś w UK się zadomowi poza co i jak, od razu dorabia się na rodakach bo jak pisałem w Polsce nie ma edukacji.
Tylko jakieś debilne seriale, mamy społeczeństwo wychowywane przez seriale, serial mówi jak się zachować i jak robić. Słyszałem nie raz (by nie było) jak ludzie byli przekonani, że to tak i tak działa bo było na serialu...
Takie jest potem tego efekt.
Jednak moja koleżanka z Bułgarii parująca jako przełożona w hospicjum, zapytała mnie kiedyś: dlaczego polki biją się o to która więcej kubków umyje?
Polacy nie mają do siebie szacunku. Wystarczy zobaczyć statystyki dotyczące śmierci na drodze w Polsce.
Ludzie wybierają do sejmu te same gęby od 22 lat... jak ma być lepiej? Do póty Polacy przestaną oglądać tv to się nie zmieni.