to cio nici z tego hehehehe                                                                                                           MARC - heheh chciałam temetu nowego i masz racje doczekałam się...
  to cio nici z tego hehehehe                                                                                                           MARC - heheh chciałam temetu nowego i masz racje doczekałam się...  .                                                                                                           USER - skoro Ci na ulicy kobitki proponują,to po co wydajesz pieniądze na te szapany?
 .                                                                                                           USER - skoro Ci na ulicy kobitki proponują,to po co wydajesz pieniądze na te szapany?  może częściej spaceruj po ulicy heheheh.Napewno dobrze zrozumiałes ją?- moze chciała na loda,a nie go zrobic?! heheheeheh.Mamy Ci współczuć,czy zazdrościć? hmmm? heheeheh
  może częściej spaceruj po ulicy heheheh.Napewno dobrze zrozumiałes ją?- moze chciała na loda,a nie go zrobic?! heheheeheh.Mamy Ci współczuć,czy zazdrościć? hmmm? heheehehczarnas pisze:nio przykre jest to że musisz płacic za to,zreszta wiem ze tok rozumowania męźczyzn jest inny niz kobiet w wiekszości przypadkach,ja tam nie miałam problemów nigdy z tymi sprawami, heheh jestem z tego dumna
heheheheheheeh

dla tych wazne, zeby byl paszport EU...
 dla tych wazne, zeby byl paszport EU...
 .
.

i nawet nie chca mowic dlaczego sobie ida
 i nawet nie chca mowic dlaczego sobie ida 
 hehehh,co do kobiet to słyszałam ze jest taka moda i faktycznie apetyt rosnie w miare jedzenia,ale może temu tez taka wersja zdań waszych bo nie trafiliście jeszcze dobrze,chodzi mi o zwiazek.Ja bym ie umiała tak , uwielbiam byc nie zależna a jak mi sie noga powinie i nie mam kasy swojej chodze wściekła jak osa,najlepiej jest zawdzięczać wszystko samemu sobie.Zresztą bardzo różnie mozna trafić,moja koleżanka ponoć była z... dokładnie nie wiem jaka to narodowośc nie pamietam ale musiała utrzymywać faceta i spłacać długi za niego,albo inne są typu tradycji związanej z pochodzeniem, co po ślubie z kobiet robi sie "niewolnka" zamykane w domu,zakaz wyjśc itp.Więc te które kierują sie dobrami materialnymi moga miec nie ciekawie jak za daleko się sprawy posuną.
  hehehh,co do kobiet to słyszałam ze jest taka moda i faktycznie apetyt rosnie w miare jedzenia,ale może temu tez taka wersja zdań waszych bo nie trafiliście jeszcze dobrze,chodzi mi o zwiazek.Ja bym ie umiała tak , uwielbiam byc nie zależna a jak mi sie noga powinie i nie mam kasy swojej chodze wściekła jak osa,najlepiej jest zawdzięczać wszystko samemu sobie.Zresztą bardzo różnie mozna trafić,moja koleżanka ponoć była z... dokładnie nie wiem jaka to narodowośc nie pamietam ale musiała utrzymywać faceta i spłacać długi za niego,albo inne są typu tradycji związanej z pochodzeniem, co po ślubie z kobiet robi sie "niewolnka" zamykane w domu,zakaz wyjśc itp.Więc te które kierują sie dobrami materialnymi moga miec nie ciekawie jak za daleko się sprawy posuną. .Ja sie "wypinam" na takie związki z kimś z innej narodowości wolałabym być sama,chociaż nie mówie że jak zobacze kogoś przystojnego to nie zawiesze wzroku,albo jak mnie zaczepia,ale na tym by się zawsze kończyło.Oko nacieszyć zawsze można jak to się mówi
 .Ja sie "wypinam" na takie związki z kimś z innej narodowości wolałabym być sama,chociaż nie mówie że jak zobacze kogoś przystojnego to nie zawiesze wzroku,albo jak mnie zaczepia,ale na tym by się zawsze kończyło.Oko nacieszyć zawsze można jak to się mówi 
 Wysnuty wniosek: jak zawsze na forum - duzo krzyku, a na koniec i tak wszyscy pisza jakies pi erdolety. Nie zamykajcie watku, moze pobijemy rekord stron?
  Wysnuty wniosek: jak zawsze na forum - duzo krzyku, a na koniec i tak wszyscy pisza jakies pi erdolety. Nie zamykajcie watku, moze pobijemy rekord stron?
czarnas pisze: ARTUR - ta moglismy klikac o zapasach,ale cio z tego jak AnkaMak napisała ze nic z tego?to cio nici z tego hehehehe

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 37 gości