Coż ci mogę powiedzieć StaraBabo Stara jesteś i to są tego objawy, tak zwanego przekwitania... cóż, za jakiś czas ci przejdzie.. Młoda już nie będziesz... Rozumiem twoje frustracje okresu przekwitania. Coż, zostały ci koty i pies, oraz forum na którym możesz wylać te wszystkie żale...
To jedno ci pozostało, zamieszczać śmieszne zdjęcia i grafiki... W zasadzie to mi cię żal.
StaraBaba pisze:tak sobie to tlumacz.. i popisuj sie nadal na prawo i lewo swoja (nie)wiedza
Heheh, widzisz, jakoś przejdziesz tą menopauzę - tak to się nazywa jak kobieta przekwita?:))
Jak to mówią starość nie radość:)
I co w zasadzie dziś masz poza kotami, psem i londynkiem?
Jak już pisałem, w zasadzie to mi cię żal. Widać w pracy też chyba się litują nad tobą....
Ogolnie mam [piii...] w zyciu, nic tylko usiasc i plakac...
W pracy zapierdziel od switu do zmroku nawet czlowiek nie usiadzie na moment.
W domu to samo - wracam z pracy po ciezkim dniu a tu trzeba obiad gotowac, skarpetki zbierac i mokre reczniki w podlogi, piwo podawac, no normalnie [piii...] mam ...
Dziekuje ze mi wspolczujesz..... naprawde doceniam....
Z tego co wiem to Ty nigdzie nie pracujesz tylko innym zycie rujnujesz.Pozorantko.Nie chce mi sie kompromitacji urzadzać więc sobie odpuszczę. A kto Cie nie zna nie zycze niech tego nie robi.Matko broń Królową.
daro43 pisze:Z tego co wiem to Ty nigdzie nie pracujesz tylko innym zycie rujnujesz.Pozorantko.Nie chce mi sie kompromitacji urzadzać więc sobie odpuszczę. A kto Cie nie zna nie zycze niech tego nie robi.Matko broń Królową.